Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Nagy Balázs musical színész Rába-parti pálmafái

Miként lesz egy tősgyökeres fiatal fővárosi művészpalántából győri színész? A válasz roppant egyszerű: másfél évtizedig töretlen elszántsággal, folyamatosan bizonyítja fellépéseivel, művészetének irányultságával, no és életének minden jelentős és kisebb rezdüléseivel.
A recept csak látszatra könnyű, de ha mindez már adott, akkor nyilatkozhatsz, beszélhetsz bármit, végérvényesen rajtad marad a „győri" jelző. Valahogy így járt ezzel Nagy Balázs is, és ő a jelek szerint ezt korántsem bánja, sőt, kendőzetlenül tárja a rá kíváncsiak elé mindennek a színét és a visszáját is.

Fotó: Szük Ödön
Így tette ezt a napokban a Kisfaludy Kávéház megszokottan bensőséges hangulatú rendezvényén, a Rímes Kávé műsorában is, őszintén kifejtvén véleményét a musical és az operett, urambocsá’ a táncdal és a próza, a labdarúgás és az atlétika, továbbá a fővárosi és a vidéki színészvilág különbözőségeiről, illetve azonosságairól – mert ugyebár senki sem vitathatja, hogy a szórakoztatóipar azért szerencsére utóbbiakból is fel tud sorakoztatni néhányat.

Nagy Balázs őszintén boldog, hogy mind a hivatalos vezetés, mind a legfontosabb réteg, a közönség is befogadta második otthonában, és azon kevesek közé sorolhatja magát, aki babérjaira nem telepedvén tud elégedett lenni eddigi pályafutásával. Élete a valamikori indíttatásával, a családjával, a párjával, a sportszeretetével egyetemben is nyitott könyv, amelyet bárhol üt fel az érdeklődő, mindig megkapja kérdésére a kielégítő és nem utolsó sorban szimpatikus választ.

Tehetsége és szorgalma lassan-lassan az új generáció elé állítható példaként. A premierhez közelítés feszes időszakában, két nagyszínházi próba között sajátos, csaknem a szűkhöz közelíthető nagyságú körben is jókedvűen tudta adni sármos lénye egészét.

Ehhez megfelelő partnert talált a tapasztalt és felkészült – sportújságíró- Mohay Gábor személyében, aki szinte észrevétlenül segítette még tartalmasabbá a beszélgetést.. Ráadásként, a közönség ütemes tapsától kísérve hangzott el az Angyalföldi pálmafák című ismert sláger: Nagy Balázs nyugodtan énekelhetné már némi módosítással Rába-parti pálmafáknak…

Balázs Lajosné Vera asszony a Kisfaludy Kávéház tulajdonosa és Baksáné Tusi művészeti vezető őszinte köszönetüket fejezték ki az a hangulatos estéért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hétvége képekben: húsvéti bulik Győrben - sok-sok fotó

A győri éjszakai élet most is remek bulikkal várta a fiatalokat: katt-katt több mint 10… Tovább olvasom