Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Nagy a dugó a győri Szent István úton: javítják a burkolatot - fotók

Szerda délelőtt is bedugult a Szent István út, még tartanak a burkolatjavítási munkák, emiatt korlátozások vannak.

Szerda, 10.26

Bedugult a Szent István út szerda délelőtt. Ahogy azt előre jeleztük, még ma is tartanak a munkálatok, nagyfelületű javításokat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Korábban:

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a május 26-án és május 27-én, vagyis kedden és szerdán nagyfelületű burkolatjavítást végez a Szent István út több szakaszán. A munkálatok során korlátozásokra és torlódásokra is számíthatnak a közlekedők. A szakemberek arra kérik az autósokat, ha tehetik, kerüljék majd el a munkával érintett szakaszokat.

Kedden a Budapest felé tartó irányon a Szent István út – Baross út csomópontban (a Városháza előtt) a két jobbra kanyarodó forgalmi sávon, majd a Szent István út – Teleki út csomópontban a balra kanyarodó forgalmi sávon, illetve a Bisinger felüljárón a belső forgalmi sávon dolgoznak majd a közútkezelő győri mérnökségének szakemberei.

Szerdán szintén a Budapest felé tartó irányon, a Szent István út – Teleki út csomópontban a két egyenesen haladó forgalmi sávon, végül a Hegyeshalom felé tartó oldalon a Bisinger felüljárón a belső forgalmi sávon végeznek nagyfelületű javításokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.A burkolatjavítási munkák ideje alatt sávlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítania az arra közlekedőknek. Emellett az érintett csomópontokban a forgalomirányító jelzőlámpák sárga villogó üzemmódban fognak működni. A burkolatjavítási munkák várhatóan mindkét nap reggel 8 és délután 17 óra közötti zajlanak majd, de a korlátozás egyes szakaszokon az esti és éjszakai időszakban is megmarad.


Az országos közutakon zajló munkálatokhoz kapcsolódó korlátozásokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatos tájékoztatást ad Útinform szolgálatán keresztül, a közlekedők ezen kívül a cég megyei diszpécserszolgálatainál is érdeklődhetnek, minden hasznos információ megtalálható a www.utinform.hu weboldalon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiskorú veszélyeztetése miatt vizsgálat indult a Pannonhalmi Főapátságban

Feljelentéskiegészítést rendelt el a Győri Rendőrkapitányság a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban történt cselekménysorozat ügyében. Tovább olvasom