Kisalföld logö

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Művészeti árverés idén hetedszer

Először, másodszor, harmadszor… Idén már hetedik alkalommal rendezte meg Győrben az Almárium Régiségbolt és Galéria év végi aukcióját. A már hagyománynak számító rendezvényen ismét számos műtárgy talált gazdára.
Az Almárium régiségbolt az aukciót az árvereztetők megbízásából, mint kereskedelmi képviselő szervezi, rendezi, és vezeti.

Az érdeklődők december elseje és tizenkettedike között tekinthették meg a kiállítást, melyen azok a válogatott alkotások szerepeltek, amelyeket szombat délután négy órai kezdettel bocsátottak árverésre.

Kővári Attila árverésvezető ismertette a feltételeket, majd a tételek az előzőleg kiadott katalógusban meghatározott sorrendben következtek. Az alkotások kikiáltási árát és katalógusszámát élőszóval kihirdették, a vásárolni szándékozók kézfeltartással tehették meg ajánlataikat.

7. Győri Művészeti Árverés


Akadtak műtárgyak, melyek iránt nem volt érdeklődő. A kínálat egész évben megtekinthető és megvásárolható a galériában. A kereskedelmi képviselő kérésre többször aukcióra bocsátja az el nem kelt tárgyakat.

Az évek során egyre nagyobb figyelem övezi a rendezvényt. Érkeznek vásárlók vidékről, a fővárosból, s előfordul, hogy külföldről is érdeklődnek néhány darab után. Idén százhét tárgy került kikiáltásra, melyeknek nagy része festmény, s kisebb műtárgy. Egy- egy aukció alkalmával a felsorakoztatott alkotások ötven, hatvan százaléka kel el- mondta Tóth Virgil főszervező.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fekete Dávid: készül és békül

Győr–Budapest - Egy hét múlva eldől, hogy a győri Fekete Dávid minden álma valóra válhat-e,… Tovább olvasom