Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! Pannonhalmán Erős Antónia - fotók

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! Pannonhalmán Erős Antónia - fotók
A Presztízs-díj gáláján tizenhatodik alkalommal adták át Pannonhalmán a legjobb gazdasági szereplőknek járó díjakat.
16. alkalommal adták át csütörtök este a Presztízs-díjakat a Pannonhalmi Bencés Főapátság koncerttermében. A régió kiváló vállalkozásainak és szervezeteinek járó elismerést napilapunk, a Kisalföld kezdeményezte és számos partnert talált a megvalósításhoz.

A díjazottak között olyan cégek, vállalatok, egyesületek és közéleti személyiségek vannak, akik jó példával szolgálnak a környezetük számára, akik valami hasznosat hoznak létre, bevezetnek újító, innovatív termékeket, munkát adnak embereknek, családoknak megyénkben.

Idén az év vállalkozása az Aquacomet Kft., az év nagyvállalkozása a Provertha Elektronik, az év vállalkozója dr. Kovács Péter (Darnóhús), az év gazdasági segítője Radek József (Palatia Nyomda és Kiadó) lett. A megyei iparkamara innovációs Ikarosz-díjával a Cégmenedzser Kft.-t, a kamarai Presztízs-életműdíjjal pedig Kapronczai Ferencet, a Digitál technika Kft. tulajdonosát is merték el. 
 
Fotók: Mészáros Mátyás

A Kisalföld, a Lapcom ötlete mára a régió egyik legrangosabb gazdasági elismerésévé fejlődött. Az idei Presztízs-díj-átadó gálának tegnap a pannonhalmi főapátság nemzetközi belsőépítészeti díjjal elismert koncertterme adott otthont. Házigazdaként Várszegi Asztrik főapát köszöntötte a vendégeket. Elmondta, hogy a bencések sokféle küldetést folytatnak és szolgálatuk fontos része a gazdálkodás. Elsősorban azért, hogy eredményeiket céljaik megvalósítására fordíthassák.

A megjelenteket Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke is üdvözölte. Hangsúlyozta, hogy a díjátadó gála a protokolláris pillanatok mellett a gazdasági szereplők fontos találkozása, az értékteremtők ünneplése is. Györke Zoltán, a Lapcom vezérigazgató-helyettese beszédében fontosnak tartotta, hogy az elmúlt tizenhat évben a díj megtalálta a helyét a mai hektikus világban és példaképeket mutat, iránytű a többi vállalkozó számára.

Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei iparkamara elnöke a gazdaság gerincét adó kis- és középvállalkozók elismeréseként méltatta a Presztízs-díjat.

Erős Antónia, a gálaest háziasszonya a díjátadó előtt megemlítette, hogy a Presztízs-díj méltó vállalkozásokat, vállalkozókat elismerve ad példát arra, hogy érdemes keményen, hatékonyan és jól dolgozni.

Idén az év vállalkozása az Aquacomet Kft., az év nagyvállalkozása a Provertha Elektronik, az év vállalkozója dr. Kovács Péter (Darnóhús), az év gazdasági segítője Radek József (Palatia Nyomda és Kiadó) lett.

A megyei iparkamara innovációs Ikarosz-díjával a Cégmenedzser Kft.-t, a kamarai Presztízs-életműdíjjal pedig Kaproncai Ferencet, a Digitáltechnika Kft. tulajdonosát ismerték el.

A 16. Presztízs-díj-átadó gálát különleges művészi produkciók gazdagították. Jordán Tamás Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című versét tolmácsolta, Rákász Gergely előadásában Bach d-moll Toccata és fúga című művének akkordjai csendültek fel. A produkciók között Stummer Márton gitárművész, Fábián-Csiba Júlia népdalénekes és a Cant’ Art Énekegyüttes szerepelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éve avatták boldoggá Apor Vilmos püspököt - Kiállítás nyílt Győrben

20 éve avatták boldoggá Apor Vilmos püspököt - Kiállítás nyílt Győrben
A kiállítás 2018. január 7-ig látogatható, naponta 10-18 óráig. Tovább olvasom