Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

MSZP: végre konstruktív közgyűlés

Győr - Áttörésnek mondható, ami a csütörtöki városi közgyűlésen történt, ezt a konstruktív munkastílust örömmel lehet üdvözölni – hangzott el az MSZP tegnapi sajtótájékoztatóján.

A csütörtöki önkormányzati közgyűlést kommentálta az MSZP városi elnöksége és a szocialista közgyűlési frakció nevében is Gergely Zoltán szóvivő. Mint mondta, komoly áttörés történt a korábbiakhoz képest, végre megszületett a régen kért konstruktivitás. Mint tegnapi lapunkban részletesen beszámoltunk róla, a közgyűlés az építendő kulturális központ és egy multifunkcionális csarnok terveiről tárgyalt.

Előzetesen a szocialisták (és a szabad demokraták is) sok szempontból aggályosnak tartották a tervezetet, a közgyűlésen konkrétan, a számok tükrében is beszéltek erről. Mint ismert, konszenzusos megállapodás született, a két nagy beruházás ügye még visszakerül a közgyűlés elé. Egyébként az ellenzéki pártok észrevételeit a tervezett pénzügyi konstrukcióról megerősítette a könyvvizsgálói jelentés is.

Gergely Zoltán elmondta a sajtótájékoztatón: köszönik a jobboldali képviselők konstruktivitását, a szocialisták továbbra is erre törekszenek. A szeptemberi közgyűlésig például konkrét, szakértői javaslatokat tesznek a Győri Nemzeti Színház felújítására, s arra, hogy ne kerüljön ki végleg a fejlesztési tervekből a marcalvárosi uszoda.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adomány és integráció

Győr - A város polgármestere 300 ezer forintos támogatást adott az Egészséges Újszülöttekért… Tovább olvasom