Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

MSZP kontra Fidesz: az utolsó szó jogán

A Kisalföld csütörtöki (október 17.) számában közölt Fidelitas-sajtótájékoztatón elhangzottakat cáfolta a Magyar Szocialista Párt, hozzátéve, egyre durvább és demagógabb stílus uralkodik el Győrben is.
A Fidesz úgy érzi, végig kulturáltan kampányolt. Mindkét párt a kampánycsend előtti utolsó alkalmat kihasználva szólalt meg.

MSZP: „Mi nem mocskolódunk"
A Magyar Szocialista Párt Győr és Környéke Szervezete, valamint az MSZP Győri Jövőkép Platform közösen cáfolta a Fidelitas legutóbbi sajtótájékoztatóján elhangzottakat.

Kun András és Eredics Gergely bejelentette: „A parlamenti választások vesztes pártja által szétszabdalt országban egyre durvább, demagógabb, agresszívabb, csúsztatásokkal teli stílus uralkodik el a választói többség akaratát el nem viselők között.

Ezt a háborút az önkormányzati választásokra is ráakarják kényszeríteni, sajnos már Győrben is. Mi eddig sem voltunk és ezután sem leszünk hajlandók ezt a stílust felvenni." Az MSZP-s politikusok visszautasították a tegnapi tudósításokban megjelent Fidelitas-állításokat többek között a történelemhamisításról, illetve a révfalui híd feldíszítésé ről. Ez utóbbiról a Fidesz ifjúsági társszervezetének egyik tagja azt mondta, hogy több százezer forintba került; Eredics viszont ingyenes akcióként említette a híd feldíszítését, amelyet valakik másnapra leromboltak.

A sajtótájékoztatón szó volt a győri postaládákba tegnap került „Ami igaz, az igaz" című kiadványról is, amelyet a már említett durva, agresszív stílus megtestesítőjeként említettek.

Fidesz: „Kulturáltan kampányoltunk"
Szakács Imre, a Fidesz megyei elnöke leszögezte: a Fidesz–Magyar Polgári Párt Győrben és a megyében nyugodt, higgadt, a párt programját ismertető kam pányt folytat. „Sajnálattal látjuk, hogy politikai ellen feleink pénzt és energiát nem kímélve próbálják a Fidesz jelöltjeit és ezzel együtt a Fidesz szavazóit lejáratni. Leszögezzük, hogy semmiféle negatív kampányban nem vettünk és nem veszünk részt.

Biztosak vagyunk abban, hogy Győr, Sopron és a megye más településeinek választóit a családokat segítő, a polgárokat felnőttként kezelő és aktivitásukra építő programjainkkal, közös jövőképünkkel tudjuk megszólítani" – áll Szakács közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidelitas: az MSZP mocskolódik

- Az MSZP bevetette fiatal jelöltjeit az önkormányzati választásokra, akik azonban korosztályi… Tovább olvasom