Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -2°C Még több cikk.

MSZP: Győr-Moson-Sopron megye szomorú valósága

˝Mindennek ára van, így az adósság átvállalást is a lakosság fizeti meg˝ - szerepel az MSZP győri szervezetének sajtóközleményében.


˝Ivanics Ferenc és a Fidesz egy olyan álomvilágban él, amelynek semmi köze a valósághoz. Magyarország ma olyan képet mutat, amely senkinek sem tetszik. Hiába a hétről hétre elhangzó hazug és hangzatos szavak - most éppen a kistelepülési önkormányzatok adósságának átvállalásáról -, amikor tudjuk, hogy a Fidesz tönkretette hazánkat és a megyénket is.

Mindennek ára van, így az adósság átvállalást is a lakosság fizeti meg. A valóságban a fideszes sikerpropagandát szolgálja és nem az állampolgárok létbiztonságát a rengeteg új adó, az ÁFA emelés. A bérek csökkennek, munkahelyek szűnnek meg, napról napra nehezebben élünk.
Felhívjuk Ivanics Ferenc figyelmét: Magyarországon és Győr-Moson-Sopron megyében ma szomorú a valóság. Eddig politikájuk totális kudarcát mutatják a KSH tegnap publikált számai is: tavaly közel másfél millióan nem tudták rendesen fűteni a lakásukat, valamilyen közüzemidíj-tartozása pedig mintegy 759 ezer háztartásnak volt az elmúlt 12 hónapban. Mindez a jövedelmek csökkenésének a következménye, ami helyettünk, számokkal minősíti a Fidesz politikáját.

Megyénkben eddig olyan ismeretlen fogalmakkal kellett megismerkedünk, mint a mélyszegénység terjedése, a folyamatos üzembezárások és a növekvő munkanélküliség. Végzetes veszélybe került a megyénk és az itt élők jóléte és jól léte.

Az előző kormányzati időszak döntéseinek köszönhetően utak, utcák, terek, iskolák, óvodák és bölcsődék újultak meg, illetve vállalkozások kezdhettek munkahelyteremtő fejlesztésekbe hazai és európai forrásokból. Most mindez nincs, a Fidesz tönkre tett mindent. Mi azért küzdünk, hogy ez minél hamarabb megváltozzon, és megyénk mielőbb visszatérhessen arra a fejlődési pályára, ahol tartottunk 2010-ben˝ - szerepel az MSZP győri szervezetének sajtóközleményében.

Olvasóink írták

  • 1. Valaki 2013. március 09. 09:58
    „A valóságban az a szomorú, hogy Magyarországon még van mszp. 2014 után nem lesz! :)))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Roma estet tartanak az X-Faktor győztesével, Oláh Gergővel Pannonhalmán

A pannonhalmi művelődési házba várjak péntek este az aranytorkú tehetséget, Oláh Gergőt. Tovább olvasom