Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

MSZP: a semmittevés időszakát éli Győr

Győr - „Nem úgy mennek a dolgok Győrben, ahogyan azt 2006-ban a Fidesz megígérte. Az elmúlt másfél évben nem valósult meg számottevő beruházás. A városvezetés csupán hatalmi harcaira koncentrált."
"A semmittevés időszakát éljük most is, azzal a különbséggel, hogy Borkai Zsolt polgármester rájött arra: muszáj valamivel lepleznie azt, hogy nem jutunk egyről a kettőre" – jelentette ki Neupor Zsolt, a Magyar Szocialista Párt győri elnöke tegnap a városháza előtt tartott sajtótájékoztatón, amelyen a jobboldali városvezetés másfél évét értékelte.

Szerinte ennek a magatartásnak – azaz a leplezésnek – az egyik ékes példája a városháza előtti tér felújításának bejelentése. „A polgármester a beruházást előbb 100–120 millió forint értékűnek nevezete, majd a következő közgyűlésen már 160 milliót szavazott meg a Fidesz, bevallva, hogy az összeg csak becslés, tényleges tervet még nem készítettek. Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy a beruházással kapcsolatban bejelentett számok a szakmai felkészületlenségről, vagy inkább a Fidesz-közeli vállalkozók jutalmazásáról tanúskodnak-e" – mondta a szocialista politikus. Hozzátette: fejlesztés nem kerülhet többe 70 millió forintnál, amit onnan tudnak, hogy az előző, baloldali városvezetés is tervezte a beruházást, de végül rájött, vannak fontosabb feladatok is Győrben.

„A győri MSZP is tudja, szükséges feladat mindennapi lakókörnyezetünk szépítése, azonban a valóban fontos fejlesztések állnak, csak a kiválasztott szakértők számláinak nagysága növekszik. Egy politikusnak tudnia kell, mi a fontos, ám egy szakértő és felkészült politikus azt is tudja, mi a fontosabb. Itt az idő, hogy feltegyük magunknak a kérdést: mi a fontosabb?" – fogalmazott a pártelnök.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. cigány 2008. május 29. 12:04
  „Megerősítem azon hozzászólásokat, hogy debrecen győnyőrűen széppé lett varázsolva. Győr sem csúnya, azonban Balogh úrnak igazat adva, a győri állomás valóban szánalmas. Ha ez nem a város tulajdona, akkor is lépni kellene, hiszen győr nyugat kapuja, nem lehet ilyen szőrnyűséget működni mint ez az épület. Nem értek a pénzhez, de úgy tudom a mi városunk állítólag gazdag?! Türelmesen várom a fejlesztéseket, melyek adóforintjainkból megvalósulnak.
  Üdvözlettel: Cigány”
 • 26. Sapphire 2008. május 29. 00:46
  „farkasembernek a 22-ben sajnos teljesen igaza van. :(”
 • 25. Sapphire 2008. május 29. 00:44
  „kedves 240sx!

  a volán minden évben megy sírni-ríni az önkormihoz.
  aztán vannak balekok akiket le tudnak húzni és vannak akiket kevésbé.

  hogy a baromi sok pénz ellenére miért szorít meg az önkormányzat?
  hát ezt tőlük kérdezd inkább , de kb. azért mert fogalmuk sincs, hogy mit is kellene csinálniuk.

  a nyomorult borkai egy személykocsit még csak-csak elvezet valahogy, de egy város irányításához nem elég a tornász végzettség.

  egy multi céghez még osztályvezetőnek sem vették volna fel, nemhogy elsőszámú vezetőnek.”
 • 24. farkasember 2008. május 28. 23:07
  „Győrben is van villamos, bár egyenlőre még csak tervben... majd 2040 ben”
 • 23. védernagyúr 2008. május 28. 23:05
  „most jöttem vissza Debrecenből....

  ... ha győr ott tartana: a parasztokon kivül ott van villamos, nemtudom figyelted-e ,de a megálloban azt is kiirja a digitális tábla, hogy hányperc mulva jön a következő.... DE ami nekem nagyon tetszett, hogy a belvárosban nincsenek szétrohadva a házak meg a vakolatok(győrbelvárosában meg nemtalálsz egy olyan utcát ahol ép a vakolat)
  .... most meg éppen részecskegyorítot akarnak építeni a büdös parasztok...”
 • 22. farkasember 2008. május 28. 22:56
  „BOCS, DE AZ EGÉSZ ORSZÁG A SEMMITTEVÉS KORSZAKÁT ÉLI”
 • 21. 240sx 2008. május 28. 22:53
  „Kedves Sapphire:

  nem a szomszédtol hallotam, nem fideszes szorolapokbol olvastam, hanem rokon a családban, a volán egyik föfejese akinek rálátása van a pénzügyekhez a Kisalföld volánnál.
  Tehát irhatsz bármit amit innen -onnan olvastál, hallotál , nyilván mivel csak propagandát kaptál ezért nem látsz mögé a dolgoknak, az nem érdeke sem a fidesznek sem az mszp-nek.

  UI.: ha olyan förtelmes sok pénze van az önkormányzatnak akkor :
  -mért ritkotta meg a buszjáratokat?
  -mért kapnak kevesebb pénzt a közintézmények? (iskolák ovodák)
  -mért akarta az audis pénzre annyira rátenni a kezét??

  erre most jön a válasz, hogy mert mindet ellopták... bármilyen szinű politikus az, annyi esze van , hogy annyira ne lopja szét a várost, hogy semmi ne maradjon (meg aztán mire költené azt el??? (magánrepteret épit?? és az nem tünne fel??? élete végéig anyáznák)”
 • 20. városi 2008. május 28. 22:43
  „Azért nem történik semmi:
  1. Mert a polgármester és kabinettje csak a saját imázsával és pozíciójával foglalkozik.
  2. Hiányzik a városvezetői tapasztalat és a hozzáértés.
  3. Túl nagy a holdudvar.
  4. Dilettáns a kommunikáció.”
 • 19. elemerne 2008. május 28. 22:26
  „Győrben nincs oriasi adóssag. hülye dogmatikus parasztok!”
 • 18. elemerne 2008. május 28. 22:25
  „no idefigyelj, te paraszt Védernagyor.
  hát ha te kék zakut vesző fő, akkor jobbaz asszonyod az agyban?
  nem attol lesz jo egy varos,hogy egy nyomoronc poplgarmesor milyen zaszlo alatt fut.
  aki nyomorék ,az ugyetlen. Balogh tobbet tett mint borkai. part ide part oda.
  Debrecen meg egy putri a piac utcán kívül. menj el nagyokos.”
 • 17. elemerne 2008. május 28. 22:22
  „Idefigyelj. igazajuk van. nem erdekü ,hogy emeszpé..... hadjuk most a grillferit. de itten lofasz sem tortenik amiota ez a tornasz ,,tisztogat"”
 • 16. elemérné 2008. május 28. 22:20
  „Azért Te okos dilló, mert az állomás nem győr tulajdona. semmi köze nincs a varosnak az aALLOMASHOZ. szedd össze magad paraszt!”
 • 15. Balogh Úr! 2008. május 28. 22:10
  „Valójában a sok probléma közül a legborzasztóbb a vasutállomás épülete illetve annak állapota. Máv-nál mint tudjuk nincs pénz, azonban , hogy nyugat kapuja ilyen legyen az eléggé rémisztő! Ezen a dolgon változtatni kellene, sok-sok állomás az ugynevezett "keleti" régiókban felújított, európai szintűvé változott. Győrben miért nem????”
 • 14. Sapphire 2008. május 28. 21:31
  „bakker 240sx te nagyon homály egy fazon vagy!
  még a fideszes brossúráidat se olvastad el rendesen. :)
  győrben az elmúlt évtizedben a költségvetés mindig abszolút rendben volt. nem, hogy hiány nem keletkezett hanem mindig volt pénzmaradvány. a fideszes városvezetés meg azzal van bajban, hogy fogalmuk sincs mire és hogyan is kellene elkölteni a város kasszájába özölő lóvét. persze a holdudvarnak már eddig is juttattak szépen és eztán is nyilvánvalóan fognak. csak épp a városban nem nagyon történt semmi. nézz körül és te is látod, hogy a szokásos utcai túrás-fúráson kívül SEMMI nem történt lassan 2 éve.”
 • 13. 240sx 2008. május 28. 17:44
  „védernagyúr:
  győrben azért van nehéz helyzetben a fideszes városvezetés, mert a volt MSZP-sek óriási adóságot halmozotak fel. PL.: csak a volánnak lógott a város 600 millioval, csak erről kussolt a Balog”
 • 12. kacsa123 2008. május 28. 17:40
  „már a cikk címéből lehet látni milyen beállítottságú a kisalföld nevű nagyszerű kis újság: a volt MSZMP szőcsöve”
 • 11. védernagyúr 2008. május 28. 17:36
  „el lehet menni Debrecenbe és meg lehet nézni milyen egy olyan nagyváros ahol többcikluson keresztül fideszes volt a polgármester: Sokkal szebb, fejlettebb”
 • 10. bla 2008. május 28. 16:23
  „korrupcios ugyek csak a fityiszrol derultek ki...”
 • 9. BMX 2008. május 28. 11:00
  „Menjenek a büdös francba az MSZP-sek, kussoljanak, mert róluk naponta derülnek ki korrupciós botrányok.Az ilyenek ne fikázzák a fideszt.”
 • 8. Valaki 2008. május 28. 10:58
  „http://www.mno.hu/portal/562775”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomdászünnep: Gutenberg-napi programok

Győr - Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a győr-kisbácsai sporttelepen szombaton a hagyományos… Tovább olvasom