Kisalföld logö

2018. 10. 19. péntek - Nándor 9°C | 21°C Még több cikk.

MSZP-szórólap miatt tiltakozik a Fidesz

Győr - A Fidesz tiltakozik a Magyar Szocialista Párt győri szórólapjai miatt, mert állítása szerint a kormánypárt az önkormányzati beruházások sikereivel kampányol, s azokat kormányzati fejlesztésekként tünteti fel – olvasható Borsi Róbert, a Fidesz városi szóvivője lapunkhoz eljuttatott közleményében.
Szerinte a Széchenyi tér nem attól újul meg, hogy a kormány támogatja a rekonstrukciót, hanem azért, mert Győr fideszes vezetése a szocialisták tizenkét évnyi tétlenkedése után végre nekilátott a munkáknak. „A beruházás kormányzati támogatásáról még aláírt szerződés sincs" – fogalmazott a szóvivő.

A politikus nehezményezi, hogy a szocialisták azzal kampányolnak, hogy hatékonyabbá tették Győrben a szakképzést, óvodafejlesztésbe kezdtek Ménfőcsanakon, támogatták a munkahelymegőrzést és a közintézmények akadálymentesítését. „Ha ezekre és a többi városi beruházásra sikerül is európai uniós támogatásokat szerezni, az sem az MSZP és a kormány eredménye, hanem Győr jó pályázatait dicséri" – fogalmazott Borsi Róbert.

***

Az MSZP győri elnöksége erre közleményben reagált: „Az elmúlt években az ország uniós fejlesztéseinek keretében Győrben is sok mindent sikerült megvalósítani a közös tervekből. A város és környéke mindenki számára jól láthatóan épül, szépül, fejlődik. Az uniós támogatások révén több mint 25 milliárd forinthoz jutottak a győri vállalkozások, civil szervezetek és a város önkormányzata. A tények, az általunk megvalósított összefogás tagadása nem vall lokálpatrióta magatartásra! A győri Fidesznek fontosabb a központi parancs, mint Győr közös fejlesztése. Várjuk őket – ahogy eddig is – a közös munkához, de a város nem várhat, mi tesszük a dolgunkat."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KDNP: Trianon hatásai máig áthúzódnak

Győr - A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) győri szervezete pénteken délután 5 órakor tartja… Tovább olvasom