Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

MSZP-s képviselők kosaras kifogásokkal

˝Olyan társaság, nevezetesen a Lővér Sport kft. fordult támogatásért az önkormányzathoz, amely a cég megvételekor az árat nem fizette ki˝...

Állította mindezt tényként vasárnapi sajtótájékoztatójában Neupor Zsolt, az MSZP városi elnöke, valamint Török Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő.

- Szíjjártó Péter neve összefügg a kosárlabdával, nem is ez a baj, sokkal inkább az, hogy a Fidesz egyik vezetőjének a neve öszefügg a tartozással, a panamázással - hangzott el a tájékoztatón. Török Zsolt mindezt a vételárból ki nem fizetett mintegy 3 milliós tartozással indokolta, erről azonban hivatalos papírokat a jelenlévőknek nem mutatott. Hozzátette még: ˝a Fidesz elnöki stábjának vezetője egyet biztosan megtanult pártjában: a panamázást és a mutyizást. Az adófizetők forintjaiból viszont 125 millió forintot kért és kapott a várostól, amit az MSZP-s képviselők kifogásolnak.˝  A Lővér Sport Kft. több iskolának is tartozott bérleti díjjal, ám ezt állítólag kifizették.

Török Zsolt és Neupor Zsolt további visszásságokra is felhívja a Magyar Kosárlabda Szövetség vezetőségének figyelmét, nevezetesen Szíjjártó autóbérletét is kifogásolják. Elmondásuk szerint a fideszes képviselő Audiját horibilis összegért kosaras klubja bérli.


˝Az MSZP homályt dobott˝

Ma az MSZP – sportnyelven szólva – nagy homályt dobott, hiszen Szijjártó Péter  egy ideje már semmilyen tisztséget nem visel a győri kosárlabda  klubban, és emiatt természetesen juttatásokat és Audit sem kap onnan.  Közölte a távirati irodával az elhangzottakra reagálva Havasi Bertalan,  a Fidesz sajtófőnöke. 

Olvasóink írták

 • 4. kisem 2009. november 09. 20:52
  „Az interneten olvasható, hogy valamikor a szezon elején, októberben ült le Sz.P. tárgyalni a klub vezetőivel, mondván, mivel már nem végez tevékenységet, pozíciót sem kíván betölteni és a részére biztosított autót visszaadja.
  Szóval, mondjuk mindez egy jó hónapja történt. És addig ...? Addig sem áll az állítás érdemi tartalma?”
 • 3. Csetneky 2009. november 09. 11:28
  „Az MSZP homályt dobott

  Ma az MSZP - sportnyelven szólva - nagy homályt dobott, hiszen Szijjártó Péter egy ideje már semmilyen tisztséget nem visel a győri kosárlabda klubban, és emiatt természetesen juttatásokat és Audit sem kap onnan. Közölte a távirati irodával az elhangzottakra reagálva Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke.

  Örülük Primax, végre észrevetted, hogy szocik (bolsevikok) folyamatosan hazudnak. Ha már te is eljutottál ide, nem reménytelen a helyzet.”
 • 2. Primax 2009. november 08. 21:01
  „"...a fideszes képviselő Audiját horibilis összegért kosaras klubja bérli."
  Bolsevik hazugság :):):)
  Amúgy : horribilis, kettő "r"-rel...”
 • 1. kefefejű 2009. november 08. 20:26
  „a narancs-örsben márpedig ilyen nincs is...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A közoktatás új fellegvára a régió büszkesége

Aki hónapokkal ezelőtt járt a győrújbaráti iskolában, most rá sem ismerne, - az Új Magyarország… Tovább olvasom