Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

MSZP-Együtt: Szabó Sándorné a győri polgármester-jelölt

A volt szociálpolitikai helyettes államtitkár a Magyar Szocialista Párt és az Együtt közös jelöltje.
Szabó Sándorné korábbi szocialista országgyűlési képviselő, volt szociálpolitikai helyettes államtitkár a Magyar Szocialista Párt és az Együtt közös győri polgármester-jelöltje – jelentették be a két szervezet képviselői csütörtökön sajtótájékoztatón.

Gőgös Zoltán, az MSZP országos elnökhelyettese azt hangoztatta: a hétvégén Tusnádfürdőn Orbán Viktor miniszterelnök által vázolt berendezkedés elleni fellépés a teljes baloldal feladata, s ennek lehet első állomása az október 12-i önkormányzati választás. A politikus hozzátette: a három baloldali párt csaknem az összes megyei jogú városban közösen indul, Győrben azonban nem jött létre a megállapodás a Demokratikus Koalícióval. Eredics Imre, a párt városi elnöke azt hangoztatta ezzel kapcsolatban, hogy az ő ajtajuk nyitva áll. Kifejtette, hogy az MSZP és az Együtt fele-fele arányban állít majd képviselőjelöltet a 16 győri körzetben. A neveket később jelentik be.

A győri MSZP bemutatta polgármester jelöltjét


Varga Márk, az Együtt választókerületi elnöke szerint többek között azért kívánnak majd tenni, hogy az iskola- és kórházigazgatók kinevezéséről ne Budapesten, s a trafikokról sem fővárosi vagy győri pártirodákban szülessen döntés.

Szabó Sándorné röviden ismertette programjának főbb elemeit. Ezek között szerepel bölcsődék, óvodák építése, bővítése, érzékeny, valódi baloldali egészségügyi és szociálpolitika kialakítása, a panelprogram folytatása, az utak felújítása, valamint a városházi, „a férfiöltözők hangulatát és szagát idéző belterjesség" kiszellőztetése.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így változik a győri Vásárcsarnok nyitva tartása

A Vásárcsarnok kedden és csütörtökön egy órával előbb zár, szombaton és vasárnap egy órával tovább… Tovább olvasom