Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

MR6 Győr: Hat megyében fogható

Januártól új, egységes műsorstruktúrával, jelentősen megnövelt adásidővel jelentkezik a Magyar Rádió regionális hálózata, az MR6.

A győri stúdió műsorai hat megyében hallhatók reggel hattól este fél hatig.

Szomráky Béla, a Regionális Nemzetiségi és Külföldre Irányuló Műsorok Főszerkesztőségének (RENEK) főszerkesztője hangsúlyozta: az új struktúra elsőrendű célja, hogy főműsoridőben a hallgatók teljes értékű rádióműsort kapjanak. Az elemzők az igazi megmondhatói, milyen kicsi az az idő, amelyet – ha tartalmasan töltenek meg a műsorkészítők – a hallgató nem tekeri odébb a rádió gombját.

Lovász Attila, a RENEK főszerkesztő-helyettese elmondta, tömbösített műsorstruktúrájával erre már évekkel ezelőtt készült az MR6 Győr, a Régió Rádiója, ahol a a vidék többi, 4 nagy stúdiójával együtt valódi műhelymunka folyik, s ebben megkülönböztetett helyet kapnak a tematikus magazinok, valamint a Magyar Rádió új zenei webrádiójával, az MR7-tel közösen sugárzott zenei összeállítások. Az MR6 hullámhosszain este 6 órától reggel hatig így jelenik meg a népzene, a magyar nóta, a táncházi muzsika, valamint az operett.

Ditrói Zoltán, a Régió Rádió főszerkesztője elmondta, az 1350-es középhullámon, illetve a 99.1-es MHz-en kábelen is fogható adás a vidék Magyarországának hiteles bemutatására törekszik, értékeket mutat be széles merítésben.

Olvasóink írták

  • 1. Epoxigyanta 2010. február 02. 15:18
    „Na odatekerek és meghallgatom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falvak több céggel vagy munkahely nélkül...

Az infrastrukturális adottságok mellett a szerencsén is múlik, hogy egy-egy községbe települ-e… Tovább olvasom