Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Mozgás a győri Bricostore-ban! - fotók

"A Bricónál egy hete folyamatos a mozgás, mindennap kisteherautók és személyautók járkálnak ki-be az udvarra, valamit pakolnak" - értesült portálunk.
"A Bricónál egy hete folyamatos a mozgás, mindennap kisteherautók és személyautók járkálnak ki-be az udvarra, valamit pakolnak. Annyit látni, hogy a kaput kinyitják, bemennek, majd később kijönnek.

Mióta bezárt a barkácsüzlet 2012 végén, mostanáig egyetlen lélek sem járt erre" – értesült megbízható forrásból a kisalfold.hu.

Portálunk munkatársa csütörtök délután nem tapasztalt nagy mozgást a 83-as főút melletti áruháznál, igaz, egy terepjáró állt a kerítésen belül. Felvételeinken jól látszik, hogy az idő vasfoga bizony egyre jobban kikezdi a kihalt csarnokot.


Valami megmozdult a győri Bricónál - értesült portálunk

A francia tulajdonú cég 2012 végén döntött úgy, hogy megválik a magyarországi üzlethálózattól – közel 1000 ember vesztette el két éve a munkahelyét -, azóta beszédtéma, hogy mi lesz az áruházak sorsa. A meghirdetett végkiárusítás Győrben kígyózó sorokat eredményezett.


Ilyen volt a végkiárusítás idején a győri Bricostore
Ilyen volt a végkiárusítás idején a győri Bricostore


A kilenc áruházból három főváros környékit (budakalászi, fóti és soroksári) az OBI bérelt ki, de a többiről – köztük a győriről – mostanáig még szóbeszédeket sem lehetett hallani.

Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatása és főleg szemmel látható nyoma az utóbbi napok mozgolódásának a Bricostore-nál.
 
A Bricostore egykori vetélytársa, a Baumax a héten jelentette be, hogy szintén kivonul Magyarországról, s bezárja az összes üzletét, köztük a győri és a sopronit is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjak a kulturális munkáért

Győr Művészetéért Díjat a Lippentő táncegyüttes és Szina Kinga színművész kapott, a Győr… Tovább olvasom