Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Mozartiana a Richter Teremben

Csütörtökön este 7 órakor kezdődik a Richter Teremben az a különleges koncert, amelyen három Liszt-díjas művész tiszteleg a zeneszerző zseni, Mozart előtt.
Az apropót a kiváló muzsikus születésnapja adta, és mi sem természetesebb, mint az, hogy Mozart-mű is felcsendül majd a koncerten.

Január 27-én a fiatal karmester-generáció egyik kiemelkedő alakja Hamar Zsolt dirigálja az együttest, fuvolán Drahos Béla, hárfán Vigh Andrea működik majd közre. Mindhárman Liszt-díjasok, és mindhármuk örömmel játszik Győrben.

Hamar Zsolt Liszt-díjas a fiatal karnagy-generáció egyik legelismertebb tagja.
Hamar Zsolt Liszt-díjas a fiatal karnagy-generáció egyik legelismertebb tagja.


Ezt annál is inkább teszik, mert a koncert programján szerepel P. I. Csajkovszkij: IV. zenekari szvitje, az úgynevezett „Mozartiana", valamint Mozart: C-dúr versenyműve fuvolára és hárfára és S. Rachmaninov: II. (e-moll) szimfóniája. A közkedvelt komolyzenei dallamok kellemes estet ígérnek a koncertre bérlettel rendelkezőknek, és azoknak, akik belépőt váltanak rá.
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyivel drágult a kenyér, a tej vagy az étolaj 10 év alatt?

Hiszik vagy sem, de tíz éve 144 forintot fizettünk egy kiló kenyérért. Összeállításunkból kiderül, mennyivel drágultak az alapvető élelmiszerek az utóbbi évtizedben. Tovább olvasom