Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Motorosok a gyermekekért

A hétvégén Győrújbaráton rendezett jótékonysági motorosmajálison összegyűlt egymillió forintot hétfőn adták át a találkozó szervezői a megyei kórház gyermekosztályán. Az adományt műszerek pótlására, illetve felújítására fordítják majd.

A Győr és környéki motorosok baráti körének tagjai hétfőn kopogtattak be a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályára, hogy átadják a majálisukon összegyűlt 1 millió forintot.
– Az ilyen adományoknak köszönhetően tudjuk azokat a drága műszereket megvásárolni, amiket a nagyon súlyos beteg gyerekek ellátásánál alkalmazni kell. Nagyon meglepődtem, amikor a Kisalföldben olvastam a motorosok szándékáról. S éppúgy meglepődtem, amikor a rendezvényen részt vettem és sok ismerős nagypapát, szülőt láttam ott, s jó volt velük találkozni – mondta el dr. Horváth Imre osztályvezető főorvos.

Kattintson a képekre >>

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A motoros baráti kör tagja, Frühwirt Csaba már nem az első ilyen jótékonykodásban vett részt.
– Az ember nem szeret ilyennel dicsekedni, azonban jó érzés volt adni, amikor tavaly ősszel egy kilakoltatás előtt álló családnak fizettük ki a tartozását, s azóta ők egyenesbe jöttek. Ezúton szeretném megköszönni a hétvégi találkozó minden résztvevőjének kivétel nélkül, hogy hozzájárultak a sikerhez. Elértük a fő célt, a gyermekek, a gyermekosztály megsegítését – mondta Frühwirt Csaba.
Az intenzív osztályon a Sárközi ikrek anyukája, Csanaki Krisztina 12 hete van bent babáival.
– Az ilyen adományoknak köszönhetően a koraszülött, illetve kis súllyal született babáknak sokkal nagyobb az esélyük, hogy egészségesen nőjenek fel – mondta az anyuka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elterelések, útlezárások a nyáron

A megyeszékhelyünkön közlekedők az idei nyáron sem számíthatnak nyugalmasabb állapotra, mint tavaly:… Tovább olvasom