Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Motorosbál a beteg kicsikért

Jótékonysági évadzáró báljukat tartották a hétvégén a Győr és környéke motorosainak baráti köre tagjai és vendégeik. A bál bevételéből hozza a Mikulás az ajándékokat a megyei kórház gyermekosztályán gyógyuló beteg gyerekeknek.
A szervezők a szomszédos megyékből is meghívták barátaikat a szombati bálra, ami kiváló alkalom volt arra, hogy a résztvevők kötetlen beszélgetéseken elevenítsék fel az eltelt egy év eseményeit. A közös nagy motorozások mellett többek között a májusban Győrújbaráton megrendezett, első jótékony motorostalálkozóra is visszaemlékeztek. Mint arról a Kisalföld annak idején beszámolt, a találkozó bevételét, egymillió forintot akkor ugyancsak a megyei kórház gyermekosztályának ajánlották fel a baráti kör tagjai. A jövő évi tervek között ismét szerepel a győrújbaráti jótékony rendezvény megtartása.

A szombati bálra kivételesen motorok nélkül érkeztek a vendégek, akiknek az ízletes ételek és italok elfogyasztásán kívül nagy élményt jelentett a győri Fencing Táncklub fiatal előadóinak hastánc- és latintánc-bemutatója. Természetesen a bemutatóból kedvet merítettek hozzá, hogy maguk is egy időre a „parkett ördögeivé" válva mulassanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A közbiztonság nem faji kérdés

Akkor lesz újra rend és nyugalom Győr-Újvárosban, ha visszaállítják a Kossuth utcai rendőrőrsöt… Tovább olvasom