Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Móri az idei barokk pár

Győr - A móri Nagy Nóra és Nagy Károly nemcsak a vezetéknevükben egyek, de hat éve a szívük is egymásért dobog. Közel 250 jelentkező közül választották ki a párt a barokk esküvő főszereplőivé.

Az első ruhapróbára az örömszülőkkel együtt érkeztek a Győri Művészeti és Fesztiválközpontba.

Az augusztus 14-i Barokk Esküvő előkészületeként a móri jegyespár bejárta a Zichy-palotát, majd a ruhapróba következett. A 23 éves menyasszonyt szinte egyáltalán nem zavarta a hőség, látható örömmel próbált fel három, különlegesen pazar menyasszonyi ruhát és a család, valamint a szervezők javaslatát figyelembe véve döntötte el, melyiket viseli a szerenád, illetve a másnapi szertartás ideje alatt.

˝Jövőre szerettünk volna csak összeházasodni, ez azonban kihagyhatatlan lehetőségnek tűnt, így nem akartuk kihagyni. Bevállalós a család, az ismeretségi kör, természetes, hogy a rokonság is beöltözik˝ – hallottuk a menyasszonytól.

A jegyespár, valamint az örömszülők is örömmel próbálták fel az ünnepi viseleteket. Fotó: Krizsán Csaba
A jegyespár, valamint az örömszülők is örömmel próbálták fel az ünnepi viseleteket. Fotó: Krizsán Csaba

A fiatalok hat éve egy móri szórakozóhelyen ismerték meg egymást, a szimpátiából barátság, abból pedig szerelem lett. Mivel már láttak filmet a korábbi Barokk Esküvőről, és a menyasszony Győrben tanul, ezért döntöttek: az örök hűséget is a folyók városában mondanák ki a legszívesebben.

˝Vonzanak a különleges dolgok, érzem, minden a legnagyobb rendben lesz. Szeretném, ha a barátaim is látnák, mennyire boldog vagyok˝ – hallottuk a vőlegénytől. Hogy hányan vesznek részt az esküvőn a Zichy-palota házasságkötő termében, pontosan még nem tudni, tény azonban, hogy a családok rokoni, baráti köre ugyancsak népes, így szinte bizonyos, hogy sokan látni szeretnék az ifjú párt. Tervezés, s egy rövid próba vár még a fiatalokra, akik életük legszebb napján, a XVIII. Barokk Esküvőn bábolnai ötös fogattal, hintós kísérettel járják be a várost és fogadhatják a gratulációkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van, aki 40 ezerért játszik a lottón

Bár mindenütt van már lottózó, a közismert feladóhelyeknél így is az utcán áll a sor szombatonként. Tovább olvasom