Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Mocsok és bűz a Gyárvárosi Vasútállomás mellett - fotó

A Győr - Gyárvárosi vasútállomástól nem messze, a Kandó Kálmán utca sarkáról lehet betérni abba az épületbe, amiben szörnyű látvány uralkodik.

A helyszínen jártunk alkalmával éppen akkor futott át a kitaposott úton egy patkány, de belőlük még több is megtalálható volt ahogy beljebb mentünk az elhagyatott épületbe.

Az orrfacsaró bűz és a mocsok uralja a teret, ahol ruhadaraboktól kezdve az eldobott háztartási hulladékokon keresztül minden megtalálható. Feltehetőleg hajléktalanok alakították ki maguknak szállásként ezt az épületet, mert van bent egy heverő is, amin ruhadarabok száradtak, és néhány pár cipő is ott volt az ágy közvetlen közelében. A vasútállomáshoz tartozó létesítményt nem igen gondozza senki sem, így gondolhatták a hajléktalanok, hogy meghúzódnak ebben a házban.Azok, akik a Kandó Kálmán utca sarkáról tekintenek az Ipar úti híd aljától balra fekvő épületre, nem látnak mást, mint egy kitaposott utat a Kandó Kálmán utca és az épület között.Korábban el lehetett zárva az utca felőli rész feltehetőleg biztonsági okokból, ugyanis azok akik lusták gyalogolni a Gyárvárosi Vasútállomás aluljárójáig, ők átfuthatnak a síneken keresztül az Ipar utca irányába anélkül, hogy a hídra is felmennének.

Olvasóink írták

 • 4. Accentos 2012. január 05. 21:23
  „mindenhol vígan dohányoznak!buszmegálló,tömegnyomor,de egy-két elvetemült csak fújja a füstöt,körül nem nézne!
  Én még csak ellennék,majd odébbmegyek,ha zavar,de azért körülnézhetnének,ne a 3 éves gyerekem orra előtt tartsa a cigijét,én meg rángatom a gyereket ide-oda,nehogy megégesse magát.szólok a nőnek:én kérek elnézést,emelné már feljebb a kezét,ha nem a gyerek ég meg,akkor a kabátja,most per pillanat nem tudok másikat venni neki!Marhára felháborodva és arrogánsan kioktatott a dohányosok jogairól.én csak halkan annyit kérdeztem,nekem is vannak jogaim,bár nem dohányzom,ennélfogva idefinghatok-e az ön orra alá hölgyem?”
 • 3. umberto 2012. január 05. 19:13
  „A győri személypályaudvaron pedig a törvényi tiltás ellenére továbbra is vígan dohányoznak a csarnokban.

  Kíváncsian várom, mikor lesz rend.”
 • 2. xixi 2012. január 05. 16:42
  „"Indián" tábor ...”
 • 1. Accentos 2012. január 05. 15:13
  „Egész Gyárvárosra ez a jellemző.nemzetiségiek és hajléktalanok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alexay Zoltán - Szigetköz

A most megjelent Szigetköz című hetedik könyvem műfaját nehéz meghatározni. Nem tipikus fotóalbum,… Tovább olvasom