Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Mit akar a Jobbik?

A közbiztonság növeléséről, a falvak gazdaságának erősítéséről beszéltek csütörtökön a Jobbik Győri-Moson-Sopron megyei képviselőjelöltjei.


Lipovits Máté, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei listavezetője a gazdaság erősítését és a vidék megtartóerejét emelte ki programjából. A külföldre vándorló fiatalok itt tartása mellett az infrastruktúra-fejlesztést is zászlajára tűzte, mivel az ország második legrosszabb úthálózattal rendelkező megyéjéről van szó. Ezért fejleszteni kell a járdákat, a csapadékelvezető rendszert és a szennyvízhálózatot. Hozzátette: a Jobbik tisztességet visz a közéletbe, most is feddhetetlen politikusokkal lép ki a porondra.

A listán második Szmik Lajos a fejlődő gazdaságért kampányol, támogatná a kisebb településeket a vállalkozási lehetőség fejlesztésével, hogy munkahelyek jöhessenek létre az elmenekülő fiatalok számára. Szemerits Szabolcs a lista harmadik jelöltjeként a közbiztonságot tartja fontosnak, erősíteni és bővíteni kell a közterület-felügyeletet, a rendőrséget. Emellett emelni a polgárőrség létszámát, növelve jogkörét, bővíteni a kamerarendszert és kiemelni a közösségből azokat, akik nem tudnak alkalmazkodni a társadalmi normákhoz.

A párt megyei listáján szerepel még Cserháti Brigitta és Nagy Gergely.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

DK: évi további félmilliárdra van szükség panelfelújításra Győrben

Évente további félmilliárd forintot fordítana a város panelházainak teljes körű szigetelésére a Demokratikus Koalíció (DK) - közölte győri polgármester-jelöltjük. Tovább olvasom