Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Mire újra meglátta autóját a győri férfi, már kutyák laktak benne

Miután elvitte szerelőhöz az autóját, egyszerűen nem kapta vissza egy győri férfi. Elképesztő történet.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban zárta le annak a győri férfinek az ügyét, aki 2013. decemberében javítás céljából
átvett egy járművet és azt nem adta vissza tulajdonosának.

A nyomozás megállapította, hogy 31 éves győri férfi a Seat típusú személygépkocsit szerelési munkálatok céljából vette át győri „gazdájától". A rábízott autóval engedély nélkül Szlovákiába ment, ahol balesett szenvedett és összetörte a járművet.

Az ügyben kirendelt tárgyszakértő véleménye alapján a személygépkocsi átlag forgalmi értéke és a roncs átlagértéke alapján közel 500.000 Ft kárt okozott.

Hónapokkal később a sértett megjelent az eljárás alá vont férfi munkahelyén, ahol megdöbbenve tapasztalta, hogy kocsijának sebesség váltója, valamint akkumulátora eltűnt az autóból, valamint azt a gyanúsított kutyái lakták és belsejének kárpitját szétrágták, összevizelték.

A Győri Rendőrkapitányság a 31 éves győri férfi ellen jármű önkényes elvételének bűntette miatt folytatott nyomozást befejezte és a Járási Ügyészségnek az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkormányzati választás 2014 - Győri baloldal - Nőket a politikába

Az MSZP Győr és Környéke Szervezete és az Együtt - A Korszakváltók Pártja Győrben együttműködésben… Tovább olvasom