Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Mindent a tehetségekért

Befejeződött az egy évig tartó, TÁMOP által finanszírozott tehetségfejlesztő projekt a Talentum Műhelyben.
Mint arról a Kisalföld hasábjain több ízben is hírt adtunk, a győri gyermekpszichológiai és pedagógiai tanácsadó keretein belül működő Talentum Műhely egy évvel ezelőtt a TÁMOP 3.4.4 pályázaton 9 millió forint támogatást nyert. A közelmúltban számos érdeklődő részvételével záró konferencia keretében számoltak be az eltelt egy év munkájáról.
Valamennyi mentor lelkesen beszélt saját diákköre sikereiről, eredményeiről. A második félévet már valamennyien elkezdték, hiszen tavasszal kezdődnek a különböző tantárgyi versenyek, melyekre tanítványaikat szeretnék felkészíteni.

A megyei szintű Czuczor Gergely Nyelvművelő Versenyre készülő 5–8. osztályos diákok márciusban már nyolcadik éve vesznek részt a játékos nyelvi megmérettetésen. A pályázatból finanszírozott Czuczor-kiadványból most még jobban készülhetnek e verseny iránt érdeklődő fiatalok.

Március második hete a tehetséges gyermekeké. A tegnap kezdődött egyhetes rendezvénysorozaton a Talentum Műhely diákkörei mutatják be nyílt nap keretében mindazt, amit egész éven át a foglalkozásokon tanultak.

Szülőket, pedagógusokat, gyermekeket egyaránt várnak az ingyenes programokra. Minderről részletesen a www.gyorpedpszicho.hu/talentum honlapon is olvashatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Középiskolák legjobb matekosai

A Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola 110. tanévének alkalmából nemrégiben megrendezte… Tovább olvasom