Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Mindenkinek ilyen szomszédot kívánunk: elfogta a tolvajt Győrben

Mikor megzavarták, a tolvaj vödröt, zsákot hátrahagyva elfutott a házak között, az üldöző az egyik szomszédos utcában azonban utolérte.
Egy győri családi zárt udvarára bemászott egy férfi július 24-én 2 óra körül. Rézcsöveket, különböző vezetékeket és fém alkatrészeket gyűjtött össze a kertben, majd azokat hátizsákjába és egy vödörbe rakta bele. A 26 éves fiatalember a fémhulladékokkal együtt már távozni akart a helyszínről, amikor a szomszéd észrevette az esetet, az utcára sietett és üldözőbe vette a férfit. A tolvaj a vödröt, majd a zsákot hátrahagyva, a házak között elfutott, az üldöző az egyik szomszédos utcában azonban utolérte és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a győri lakost.

A rendőrség a fémtolvajt előállította, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Győri Rendőrkapitányság eljárást indított.

A fiatalember a gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy pár nappal korábban már járt az utcában, mivel szerelvényezéssel foglalkoznak az ott lakók, úgy döntött, visszamegy a fémekért.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Liza utcazenéléssel gyűjt hegedűre Győrben - videó

Az utcazenélés nem koldulás, sokkal inkább szabadtéri koncert - vallja Hajlinger Liza, aki továbbtanulásához szeretne saját hegedűt. Tovább olvasom