Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Milliós szakértők miatt bírálnak a szocialisták

Győr - A győri városvezetés másfél év alatt 31,6 millió forintot költött szakértőkre, amiből 11,5 millió forint kommunikációs és marketing-tanácsadásra ment el – jelentette ki Gergely Zoltán, a Magyar Szocialista Párt győri elnökségének szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.
A politikus kifejtette: Borkai Zsolt polgármester MSZP-s önkormányzati képviselők kérdéseire adott nyilvános válaszaiból ismertek az adatok. Eszerint a Biczi és Tuzson Ügyvédi Iroda – ahol, mint mondta, a fideszes csornai polgármester, Turi György fia alkalmazottként dolgozik – 20 millió 160 ezer forintot kapott azért, hogy a város közbeszerzési ügyeit segítse.

Bakács Lászlónak csaknem 3 millió, Golubkovics Péternek közel 6,5 millió forintot fizettek ki kommunikációs és marketing-tanácsadás címén. A Wesmolin Reklámszervező Bt.-nek ugyancsak marketing-tanácsadásért 1,2 millió forintot utaltak át. Oláh Jakócs Péter sajtófotók és videofelvételek készítéséért 864 ezer forintot vett fel.

Gergely Zoltán szerint a kifizetett pénzek haszontalanságát jelzi, hogy az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő városimázs-kutatásában – amelynek részleteit keddi számunkban közöltük – Győr a 6. helyet szerezte meg a megyei jogú városok kategóriájában, úgy, hogy Miskolc, Szeged, Debrecen, Pécs és Kaposvár is megelőzte.

Rajtuk kívül jóval kisebb települések – Siófok, Esztergom és Hajdúszoboszló – is több pontot kaptak. A politikus megjegyezte: Győrben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan a Fidesz 2006-ban megígérte.

Olvasóink írták

 • 7. Ingyom Bingyom 2008. június 09. 22:37
  „Kedves Gergely Úr!
  Ön hol él? Nem emlékszik Győr oktatásának az átvilágítására? Arra a nagy nulla anyagra, 12.200.000,- Forintot fizettek ki, talán 1 évvel ezelőtt!
  "Szakértők" voltak azok is, nem politikusok, hanem hozzá nem értő hold udvarosok!.
  Azért nem beszélnek róla, mert talán jogosan tartanak a kettős mércétől, mivel a Dr. Kun Úr pedig elajándékozta a Petz Középiskolát a dr. Szekeres Havernak, azért kussolnak? Akkor nem költöttek szakértőre, Önök ingyen voltak ostobák. Az még mindig 100-szor nagyobb bűn!”
 • 6. Dr Bubo 2008. június 05. 08:03
  „Miért vagyok hülyeee?Mivel nem ért egyet tisztelt trent, vagy talán meg tudja cáfolni?Tegye azt és utána elfogadom fenti jelzőt.Az igazság az, hogy tele van a városvezetés holdudvara olyanokkal, akiknek így fizetnek a választás alatt végzett munkájáért. Így van ez Mosonmagyaróváron és Sopronban is. Ezzel nem lenne baj azzal már igen, hogy miért a nehezen megkeresett és befizetett adókból teszik.Kíváncsi lennék arra,hogy ha a pártok csakis és kizárólag a párttagok tagdíjából kellene az ilyen dolgokat finanszírozni nem az adófizetők pénzéből, akkor hány párt lenne ma Magyarországon és hány vergődne a parlamentbe.”
 • 5. trent 2008. június 04. 21:41
  „Bubó, te nagyon hülyeeee...”
 • 4. Dr Bubo 2008. június 04. 18:01
  „Beszédhibás Golubkovics Péter aki kb. 2 hétig volt az önkjormányzat sajtósa mire rájöttek,hogy nem tud beszélni. Nyilván a tanácsokat attól kezdve írásban terjeszti elő.Megért ez 6.5 milliót nem? Bakács László pedig két helyről veszi fel a fizetést bár teljesen összeférhetetlen,hogy az önkormányzat sajtósa kizárólag a hír tv-nek tudósít hiszen hivatalosan oda tartozik.Ez is megér 3 millát. Ezek után ne csodálkozzun ha Győr csak a hatodik helyen végzett hiszen nem mindenki nézi a fent említett csatornát.”
 • 3. matriné 2008. június 04. 15:43
  „Hát kedves olvasótársam "Stiffler" én sem tudtam volna ezt másképp írni! De egy banánköztársaságban ez így szokott lenni. Mig a politikusok válasszák a bünüldözés vezéreit addig ez igy is marad! A parancsuralom így nem megy ki a divatból! A demokráciát meg úgy ugatjuk minta kutya a holdat!”
 • 2. Stiffler 2008. június 04. 10:27
  „A szemetek elött lopják szét az országot,mekkora kamu duma emberek ez egy olyan bűvős kör amit a parlamentben is folytatnak több 10milliós tételekben.Nem kell más csak egy ismerős egy cég tolom neked a munkát a pénzt én kezelem aztán meg felezünk:)A pénzel meg kifoglalkozik amíg lehet "lopni" majd a paraszt előteremti ezt is.Az ami ebben az országban megy az már nem a korrupció melegágya hanem a keltetője.És nem fognak tudni velük semmit csinálni mert ha le is buknak mivan akkor,vizsgálat eljárás áthelyezés aztán folytatják pepitába.Az aki meg lebuktathatná hülye lenne bebuktatni mert azért tudnak ezek egymás fekete ügyleteiről és ki az a hülye aki elkergetné az arany tojást toló tyúkot.”
 • 1. tricse 2008. június 04. 09:47
  „az vesse az első követ...

  ugye?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zuhé után: A végső megoldás egy új csatornarendszer lenne

Győr - Régi nóta: a hirtelen lezúduló eső próbáját nem állja ki a csatornarendszer, a legutóbbi… Tovább olvasom