Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Milliókat nyert a nyeretlenekkel

Bőny - Varga Kálmánnénak a Skorpió a csillagjegye, s ez hozta meg a szerencséjét. Az Astro sorsjegy díjasaként nemrég két és fél millió forintot nyert.
Bőnyön lakik Varga Kálmánné, ott él családjával, de dolgozni eljárt otthonról. Az utóbbi időben igencsak pechesnek mondhatja magát, amint elhelyezkedett egy cégnél, az nem sokkal később tönkrement és bezárt. A hölgy most munkanélküli. Vállalkozó férje a községben dolgozik. Élete párjának megfogalmazása szerint azonban a rá nehezedő állami terhek miatt nemhogy előrehaladna a boldogulásban, hanem inkább hátrafelé. Ezekre is gondolva a legjobbkor köszöntött a szerencse Vargánén keresztül a családra.

A hölgy a sokféle szerencsejáték közül az Astro sorsjegyen játszott eddig váltakozó szerencsével. Amikor 400 forintot nyert, már annak is örült, de egyáltalán nem adta fel, úgy gondolta, ennyit megengedhet magának. Amikor sorsjegyet vásárolt, mindig Skorpiót kért, hiszen Skorpió a csillagjegye. Az a szokása, hogy előbb a szelvényen a bölcseletet nézi meg, azt a sarkát kaparja le a sorsjegynek, amelyiken az olvasható. Gyakran úgy érezte, mintha neki akartak volna üzenni vele, mintha személyesen neki szólna. Az utóbbi időben összegyűjtött Vargáné öt Astro sorsjegyet, amelyikkel semennyit sem nyert. Emlékeztették rá, hogy utólag is lehet szerencséje, küldje be a nyeretlen sorsjegyeit a játékot szervező társasághoz. Végül nem öt nyeretlen szelvényt adott postára, hanem tízet...

A Varga házaspárnak két fia van, a vendéglátásban dolgoznak, harminc-, illetve huszonnyolc évesek. Az idősebbik most külföldön keresi kenyerét, a fiatalabbik itthon, ő együtt él a szüleivel. A fiatalember hét éve udvarol szíve hölgyének. A fiatalok nyárra tervezik az esküvőt és már úton van az unoka.

Szinte már el is felejtették a feladott nyeretlen szelvényeket, amikor megcsörrent a telefon. Vargánét keresték a Szerencsejáték Zrt.-től, s közölték vele, övé lett a két és fél millió forintos nyeremény. Azt hitte, csak ugratják, pedig a telefonban is azt erősítették, éppen a sorsolás helyszínéről hívják, ne kételkedjen, akár a közjegyző is megerősítheti. Mégse élte bele magát. A családnak a nyereményről egy szót sem szólt, szeretett volna meglepetést szerezni nekik. A kedves férje aztán elrontotta ezt a meglepetést. Ugyanis a fődíjról levélben is értesítették a hölgyet, amelyet történetesen a férje vett át és mindjárt fel is bontott. Így aztán odalett a meglepetés, de a család öröme határtalan volt.

A szerencsés már mindenkinek juttatott a családban a két és fél millióból. Egyvalakinek nem: magára még nem gondolt. Neki valójában mindene megvan, amire személyesen szüksége lehet. A lakást szeretné valamivel szépíteni, gazdagítani. Bőnyön egyébként nem maradt titok Vargáék szerencséje. Az ismerősök gratuláltak, osztoztak örömükben. Kicsit velük ünnepelt az egész falu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mától nincs vizitdíj, viszont drágul a gáz

A népszavazás nyomán döntés született arról, hogy április 1-től megszűnik a vizitdíj, és kórházi… Tovább olvasom