Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

MikulásGyár Győrben: először az ETO focistái adakoztak - videó

Idén is folytatódhat az adakozási kedv advent idején Győrben.

Csütörtök, 21.52Videó: Oxygen


Korábban

A MikulásGyár december 6-22-ig idén is az ETO Park Élményközpont földszintjén várja a csomagokat.

A MikulásGyár - Európa legnagyobb szervezett karitatív akciója - karácsony közeledtével újra felhívja a figyelmet az adakozás jelentőségére, hogy a karácsony, a szeretet ünnepe a rászorulóknak is áldott legyen. A MikulásGyár december 6-22-ig idén is az ETO Park Élményközpont földszintjén várja a csomagokat.

Tavaly első alkalommal, a hivatalos vidéki gyűjtőpontok közül 1080 csomaggal országos első helyen végzett az ETO Park Élményközpont, ami azt jelenti, hogy a győriek és Győr környékén lakók ajánlották fel a legtöbb adományt.

A leginkább tartós élelmiszert, tiszító-és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet, könyvet és gyermekruhákat várnak idén is. A beérkezett csomagokat a Magyar Vöröskereszt juttatja el a Magyar Posta segítségével a rászorulókhoz.

A sokak által ismert MikulásGyár 2005-ben indult azzal a céllal, hogy adományokat gyűjtsön a karácsonyi időszakban is nélkülözni kényszerült szegény sorsú családok számára, ezzel egy kis melegséget teremtve az amúgy zord hétköznapokba. Együtt mindannyiunk karácsonya szebbé válhat!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesterlevelet kaptak több mint ötvenen

Mesterlevél átadó ünnepséget tart csütörtökön a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara… Tovább olvasom