Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Mikor szakad be? Teljesen üreges a járda a győri utcában

"A Tompa utca és a Nagy Sándor József sarkán lassan hetek óta szörnyen fest a járda. Ráadásul egy játszótér mellett" - kezdte Olvasónk.

"Alul teljesen üreges, tehát csak idő kérdése, mikor omlik be. Csak nehogy egy babakocsi legyen" - zárta szavait Tudósítónk.

"Tavaly parkoló- és járdaépítés történt itt, de valószínűleg egy közelmúltban bekövetkezett csőtörés vagy vízszivárgás miatt süllyedt meg az aszfalt.

A balesetveszély megakadályozása érdekében rögtön elkerítettük a járdaszakaszt, s kértük a Pannon-Víz Zrt.-t, hogy ellenőrizze a vízcsöveket a közelben" - válaszolta portálunknak Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.


A Győri Útkezelő Szervezet kéri Olvasóinkat, ha balesetveszélyes útszakaszt látnák, akkor a titkarsag@utkezelogyor.hu e-mail címre is küldjék el észrevételüket.

  
Mikor szakad be? Teljesen üreges a járda a győri utcában - fotók: Tudósító

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gálával ért véget a Színészünnep Győrben - fotók

Véget ért a négynapos Színészünnep. Pogány Judit , Nagy Alfréd és Schneider Zoltán jelöltek közül a sepsiszentgyörgyi társulat tagja vehette át a Kaszás Attila-díjat. Tovább olvasom