Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Miért nincs áram Écsen napok óta?

Egyik Olvasónk szerint hétfőtől kezdve körülbelül mindennap délután fél négyig elmegy a villany écsi otthonukban. Utánajártunk, mi okozza az áramkimaradást.

"Az olvasó által jelzett kimaradás tervezett, azaz előre meghirdetett üzemszünet miatt van, és nem üzemzavar miatt" - tudtuk meg az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs osztályától.

"Előfordul, hogy egy-egy lokális áramszünet válik szükségessé"

"Villamosenergia-hálózatunk karbantartása és fejlesztése társaságunk számára folyamatos feladatot jelent. Az E.ON Hungária csoport éves szinten mintegy 50 milliárd forintot fordít hálózatának fejlesztésére.

A munkálatok megszervezésénél elsősorban azt tartjuk szem előtt, hogy ügyfeleink a lehető legkisebb ideig legyenek kénytelenek a szolgáltatást nélkülözni.

A különféle biztonságtechnikai előírások, és a beavatkozások természete miatt azonban előfordul, hogy egy-egy lokális áramszünet válik szükségessé, ez sajnos elkerülhetetlen" - folytatta a E.ON.


Fotónk illusztráció.
Fotónk illusztráció.

"A szakembereink 1633 méter hosszban cserélnek vezetéket"

"Écsen is ilyen rekonstrukciós munkát végzünk, melynek keretében a 20kV-os hálózat felújítása zajlik. Ennek a nagyszabású munkának a keretében a szakembereink 1633 méter hosszban cserélnek vezetéket, illetve 19 darab oszlopcserét, valamint az összes oszlopon szigetelő és keresztkar cserét végeznek.

Igyekeztünk az ügyfeleink lehető legkisebb zavartatása mellett elvégezni ezeket a munkákat. Így a munkákat részben feszültség alatt (tehát tervezett áramszünet nélkül) végezték kollégáink, de sajnos több alakalommal erre nem volt lehetőség, ezért üzemszünetet kellett hirdetnünk" - közölte az sajtóosztály.

"A tervezett üzemszünetekről szórólap segítségével hívtuk fel érintett ügyfeleink figyelmét"

Arra a kérdésünkre, hogy ezekről a nagyszabású munkálatokról hogyan tájékoztatták az écsieket, a következő választ kaptuk: "a tervezett üzemszünetekről szórólap segítségével hívtuk fel érintett ügyfeleink figyelmét, a vonatkozó szabályozásnak megfelelően 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt".

"Fogyasztóink, ezen kívül társaságunk honlapján az alábbi linken kaphatnak tájékoztatást a tervezett üzemszünetek időpontját illetően" - zárta szavait az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs osztálya.

Olvasóink írták

 • 4. Hugi27 2010. október 02. 15:03
  „Nem kell háborogni! Mindenki kapott kb. egy héttel előbb tájékoztatót, papíron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként meg inkább örülni kéne a fejlesztésnek. Ennyit igazán megér. Szerintem”
 • 3. sivatag66 2010. október 02. 01:27
  „"Fogyasztóink, ezen kívül társaságunk honlapján az alábbi linken kaphatnak tájékoztatást a tervezett üzemszünetek időpontját illetően" - zárta szavait az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs osztálya.
  Akinek nincs net,akkor mi van ??????????”
 • 2. hard 2010. október 01. 17:40
  „inkább örülni kéne, hogy fejleszti a szoláltató a hálózatot. Itt a fogyasztóknak már semmi sem jó. A leértesítéses papírt meg nem kell kidobni a szórólapokkal, és nincs tudatlanság.”
 • 1. astra1 2010. október 01. 15:11
  „Mert megtehetik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

182 millió a számlán: a Pannon Szárnyas dolgozói megkapják jogos fizetésüket

Jó hír a sokat szenvedett Pannon Szárnyas dolgozóinak: hamarosan számlájukon lesz megérdemelt… Tovább olvasom