Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Miért kerültek ki a rádiócsatornák a Vidanet csomagjából?

Több rádiócsatornát kivett analóg kínálatából a szolgáltató, aminek műszaki okai voltak.

"A Vidanet Zrt. Győrben megszüntette a rádióműsorok szolgáltatását. Megérne egy cikket, hogy miért tették, miért nem csökkentették a díjukat. Elég sok embert érdekelhet" – kérdezte portálunktól egyik Olvasónk.

A kisalfold.hu megkereste a szóban forgó ügyben Hushegyi Károlyt, a Vidanet Zrt régióvezetője.

"Valóban kivettünk több rádiócsatornát az analóg kínálatunkból, aminek műszaki okai voltak" – kezdte a kisalfold.hu-nak Hushegyi Károly.

"Többek közt ugyanis ez teszi lehetővé azt, hogy a közeljövőben egy jóval több csatornát tartalmazó digitális rádiócsomagot indítsunk.


Hamarosan szól a rádió.
Hamarosan szól a rádió.


Tehát a néhány analóg rádió helyett rövid időn belül sok digitális rádió lesz a kínálatunkban.

A digitális rádiócsomagot jelenleg teszteljük, hogy hamarosan, néhány hónapon belül hivatalosan is el tudjuk indítani" – zárta szavait Hushegyi Károly, s egyben ügyfeleik megértését és türelmét kérte rövid időre.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. pancser 2010. augusztus 27. 22:21
  „Mindenki másképpen ítéli meg, nekem a szolgáltatómmal, a nettel kapcsolatban soha nem volt problémám, ezért nem is váltok, miért tenném? Tv-ét keveset nézek, a vidanetes digitális doboz állítólag a legolcsóbb és a legrosszabbak közül való, hiányzik a ma már követelménynek tekinthető, a műsor megállíthatósága, visszapörgethetősége, filmkölcsönzés például. A Home tv ezt tudja, meg a netet is, a dobozzal hallom kevesebb a baj, netet, telefont jó áron együtt tudják biztosítani. A helyi músorok nem mennek, de azt hiszem ez érdekel a legkevésbé, lejárt az idejük! Legfeljebb a választási versenyben lehet jelentőségük. Mindenki azt a szolgáltatót válassza ami neki szimpi. Az biztos, hogy lassan kibontakozik a verseny és ez jól van így.”
 • 55. Boli 2010. augusztus 26. 20:07
  „Én pedig maximálisan elégedetlen vagyok a Vidanet szolgáltatásaival! Egyre drágább a folyamatos csomagtrükkökkel! Egyre jobban zavar, hogy hülyének próbálnak nézni! A net kimaradozik és a helyi (móvári) ügyfélszolgálat egyáltalán nincs a helyzet magaslatán, a technikai személyzettel együtt. Az a szó, hogy PING nemrég még elég ismeretlen volt a műszakiaknak...”
 • 54. miaszösz 2010. augusztus 24. 11:00
  „Pancser!Elég érdekes amit írsz.Nekem a kollégám váltott pár éve a Vidához MÓVÁRON.Maximálisan elégedett a szolgáltatással.Nem mellesleg - ez Fegyveresnek szól - sok ezer forintot spórol a T-Online-s telefonhoz,ADSL nethez képest és kétszer gyorsabb az internete.A számlázás is mindig rendben van, én még nem találtam vele problémát.Gab2000.Az. hogy szarban van a Digi lehet, sőt...Az ügyfeleknek viszont nincsen mitől aggódniuk, majd átveszi őket más cég.A T és a UPC is lépne szerintem egy ilyen ügyben.Kérdés, hogy az ár maradna-e?A T-Home minőségéről annyit, hogy olvass bele a hivatalos kábeltévés,netes fórumukba.Majd meglátod mi is az a "T" minőség.Szóval ott sem fenékikg tejfel minden.”
 • 53. 01010 2010. augusztus 23. 14:11
  „52 pancser
  És ki lenne Móváron a konkurencia ???”
 • 52. pancser 2010. augusztus 22. 15:55
  „Mosonmagyaróváron megindult a Vidanettől való szabadulás mozgalma. Magam is gondolkodom milyen szolgáltatót válasszak helyettük. Drága, sok hiba van, a digitális doboz bemondta az unalmast, elegem van belőlük.”
 • 51. fegyveres 2010. augusztus 22. 09:56
  „46. hozzászólás miaszösz 2010.08.21. 14:10
  Nem tudom, hogy a T-Home egyenlő-e a VIDANET-tel, de amióta náluk vagyok nem volt szolgáltatás kimaradás, a telefonos ügyfélszolgálatuk udvarias, amikor az egyik set top box-om elromlott 6 órán belül kicserélték, a számlák időben jönnek és korrektek és ha személyesen akarok ügyeket intézni nem kell a víztorony alá mennem és órákat várnom. Lehet, hogy gazdaságilag kapcsolat van köztük, de amúgy teljesen más a két szolgáltató és nekem csak ez számít.”
 • 50. Boli 2010. augusztus 22. 08:08
  „Gab2000. "Ja és nem bennfentes vagyok" Az első után gyanús, a második után már biztos is volt ez... :) Mindenesetre a Digit elég jó fikázod, bár szerintem akinek Vidanettel problémája van, azt a legkevésbé az érdekli, hogy milyen a Digi pénzügyi helyzete. Az a cinikus hozzáállás pedig, hogy ha "3 napot nem ment a szolgáltatásod még bent van a 72 óra javításban, amit törvény ír elő" engem felettébb emlékeztet az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetésre. Én ezt a 8-9 napnál kaptam meg, amikor is azt mondták, mit akarok, a törvénybe ez nekik belefér! Nekem nem, úgyhogy ezzel a stílussal és hozzáállással elmennek valahová! Nekem 10 napig tartott a problémám velük, bár a hiba csak este 5 és 9 óra között állt fenn, de 6-szor jelentettem be ez idő alatt (internet 5 mp-ig ment, majd 10 percig nem, a ping sem válaszolt) és a legszebb az volt, hogy a második nap azt mondták, a hiba el lett hárítva, a kollégájuk volt nálam kint és megcsinálta! Hol??? Nálam nem volt, még csak telefonon sem beszélt velem, egyébként meg a hiba nem nálam, hanem az ő külső elosztó dobozukban volt, ezt már akkor is én mondtam meg nekik! 2 nap múlva újabb telefon, ahol ismét azt mondták, hogy már tényleg egyeztettek ez ügyféllel és a hibát elhárítotották. Kivel egyeztettek és mit hárítottak el? A szerelők kamuztak és hamis munkalapokat adtak le! Ezek után szinte kétnaponta bejelentettem és továbbra sem történt semmi, az ügyfélszolgálatos nőci sem akarta már elhinni, hogy még mindig ez megy. 10 napig ment ez, majd egyszer csak "megjavult"! Szóval ez a Vidanet féle minőség és üzletpolitika. Most bezzeg 2 naponta hívnak, hogy fizessek még elő erre, meg arra... Hülyék ezek? Amint lehet, találok alternatívát, lemondom!”
 • 49. Freehill 2010. augusztus 21. 19:56
  „Én most internetről hallgatom a Sky-t, már nem bírtam ki a holland reklámok nélkül :)))
  Szerencsére elég jó minőségben, szép stabilan jön. Persze ez csak akkor működik, amikor be van kapcsolva a számítógép...
  Ugye jól emlékszem, hogy a Vidanet eltörölte a letöltési adatmennyiség korlátozását? (Régebben egy bizonyos havi mennyiséget elérve drasztikusan lekorlátozták a sebességet.)”
 • 48. Gab2000 2010. augusztus 21. 14:43
  „Ja egy kis szösszenet még

  http://www.e-beszamolo.irm.hu/kereses-Display.aspx?b=M0D3OYaNQWLIYX5sjQhCCg%3d%3d&o=SuW3X4XZFbANzsscMd%2f3iw%3d%3d&so=1

  2009-ben közel 7,5mrd veszteség 2009-ben a Digi-nél, amit érdekes hogy egy új könyvvizsgáló állapított meg mivel az előzőt lapátra tették, mert csak korlátozott véleményt lehetett könyv vizsgálni, mert a fizikai leltárfelvételen és a leltározási dokumentum kiértékelése lényeges eltéréseket tárt fel és a könyvvizsgáló nem tudott semmilyen más módszerrel a készletek mennyiségéről meggyőződni.

  Ja és nem bennfentes vagyok egyszerűen rajta van minden a Igazságügy Minisztérium honlapján”
 • 47. Gab2000 2010. augusztus 21. 14:30
  „Érdekes lesz, hogy ha a T-Home a Vidaneten fogja tolni az szolgáltatását, mert akkor meg felel a hálózat minősége a T-Home-nak, ami szerintem nem is olyan rossz akkor.

  Fegyveres ha 3 napot nem ment a szolgáltatásod még bent van a 72 óra javításban, amit törvény ír elő, a 90% rendelkezésre állás pedig ha kiszámolod mennyi egy 24 órás szolgáltatásnál meglepődsz mekkora számadat lesza maradék 10 % aza 36,5 nap amit nehéz ám összeszedni egy szolgáltatónak.

  Ja és ezt a rendelkezésre állást a parlamentben határozták meg anno.

  Majd a szépen a piac eldönti, hogy mi lesz és a DIG-vel annak függvényében hogy forró tőkét vont be a cég finanszírozásába. kb 1 mrd USD-t ezt számon fogják kérni kamatostól a befektetők az tuti.

  Miért nem tudták bevezetni a londoni tőzsdére a Digit annak is meg nézném az okait.

  Miért tartozik a alvállalkozóinak, beszállítóinak, műsor tulajdonosainak a DIGI valójában?

  Miért is lőtte ki a DIGi vevőit anno a Viasat csoport a válasz egyszerű a nem fizetés miatt.

  Azzal hogy kivette a a zene csatornákat havi 8 millió dollárt spórol cég szinten a digi és betette a ha jól tudom a román zenecsatornákat.

  A digire jellemző módom a Eurosport2-t hátba támadva szerezte meg a Premier Liga meccseit soroljam, mennyibe kerülhet a diginek az , hogy nem tudja a Bajnokom Ligája szerződésben foglaltakat teljesíteni, hogy a magyar (összes) TV előfizetők legalább 1/3-ba el kellene juttatnia a mérkőzéseket.

  Szerintem sokan meg fognak lepődni majd amikor jönnek majd a magasabb összegű számlák”
 • 46. miaszösz 2010. augusztus 21. 14:10
  „Fegyveres!A ViDaNet is valahol T-Home, sőt úgy tűnik egyre jobban.:-)Tájékozódj!”
 • 45. fegyveres 2010. augusztus 20. 11:10
  „A Vidanet a legrosszabb szolgáltató a sok rossz közül. Sokáig kihasználva monopol helyzetüket azt csináltak Győrben amit csak akartak, majd amikor megjelent a konkurencia ugyanúgy elkezdték a beetetést mint a többi. A közönség szolgálatuk pedig maga a katasztrófa. Volt hogy három napig nem tudtunk TV-t nézni Ők meg csak azt mondogatták, hogy központi hiba meg a türelmünket kérik. Amikor 3 nap után már nem fizetéssel és a fogyasztó védelemmel fenyegettem Őket, akkor derült, hogy a társasházi elosztó dobozunkban szereltek valamit és a szerelő a mi kábelünket elfelejtette visszadugni a csatlakozóba. Miután ezt szóvá tettem pökhendien csakannyit közöltek, hogy olvassam el a szerződésemet, abban Ők csak 90%-os szolgáltatást vállaltak. Erre többször volt példa, igaz a 3 nap volt a leghosszabb. Innen egyenes út vezetett a T-Home-hoz, amivel mellesleg teljesen elégedett vagyok.”
 • 44. CSBrigi 2010. augusztus 20. 09:53
  „Egyetértek Gab2000 hozzászólásával, a digi most éli "beetetős" időszakát. Lehet, hogy most van rengeteg csatorna a kínálatban, de mivel a műsorszolgáltatóknak is sok pénzzel tartoznak (mint ahogy az Apeh-nak is....) egy idő után a szolgáltató nem fog többet jelet adni és a sok-sok csatornából lesz talán néhány. Na arra leszek kíváncsi, akkor mit lépnek a digi fanok. Újra jó lesz a ViDaNet?
  Ja, amúgy valaki írta, hogy a netet munkára használja és ha nincs net, az neki hű de mennyi bevételkiesést jelent és ki fogja azt megtéríteni neki. Nos, ha esetleg nem tudnád a ViDaNet csak magánszemélyeknek szolgáltat, közületeknek -jelenleg- még nem, magyarul mikor a szerződést aláírtad, benne volt, hogy semmilyen kártérítési kötelezettséggel nem élhetsz, ha cégként veszed igénybe a szolgáltatást. Ismét kiderült, a tudatlan embereknek a legnagyobb a szája....”
 • 43. Gab2000 2010. augusztus 18. 18:02
  „Érdekes hozzászólások, speciel nekem több mint 10 éve Vidanetes szolgáltatásom van és eddig meg vagyok elégedve vele.

  Az hogy a box leakad az lehet attól is is hogy rossza csatlakozó kábel és egy csere megoldja.

  Ha van netem akkor már azon hallgatom a rádiót.

  DIGI Tv az nekem egy érdekes kis dolog a Digi igenis terjeszkedik de csak ott ahol a legkisebb befektetéssel ér el lehetőleg minél több előfizetőt. Panelprogram ez a becsületes neve a Diginél.

  Külterületre kieső városrészre nem fog építeni a Digi mert nem éri meg. A másik a Vidanetet még nem inkasszálta az Apeh köztartozások végett de a Digit folyamatosan.

  Kérdésem, mi lesz akkor ha jövő évben a Digi romániai anyacégének el kell kezdeni a törleszteni a közel 1 mrd dollár hitelét.

  Az hogy most 3000 ft egy évig a két év hűséggel az előfizetés utána nem ugrik véletlenül 6000 ft-ra.

  Mindegyik szolgáltató másban jó vagy rosszabb.”
 • 42. Elemér 2010. augusztus 18. 16:10
  „Senki nem konyit a témához jobban, mint az amcsik akik az internetet adták a világnak. Elmagyarázzák hogy müxik, és az utolsó mérföldet. New York, NY

  http://www.youtube.com/watch?v=7kBNybpuofY”
 • 41. miaszösz 2010. augusztus 18. 13:57
  „Azt tudjátok, hogy Marcal II-őn miért állt meg a Digikábel ?Mert tudotmmal az utolsó pár tégla társasházakhoz (az Apornál) nem vitték el az optikát.Az ott lakóknak nem tudnak semmi biztosat mondani, pedig ott is ezer éve be vannak kábelezve a lépcsőházak.”
 • 40. Elemér 2010. augusztus 18. 13:37
  „Lemondasz és utána kapsz akciót. Úgyvan ez még Amerikában is.”
 • 39. lacim6 2010. augusztus 18. 13:22
  „Hála isten már 2hónap sincs hátra és lemondhatom ezt a vidanetet és tv ét és mindent ami ezzel a céggel kapcsolatos. 10éve vagyok előfizető, mert sajnos itt a belvárosban másra nincs lehetőség. Soha 10 év alatt nem értesítettek az akciókról és a lehetséges kedvezményekről. Ez a cég nagyban tesz az ügyfelekre és csak akkor mozdul egy picit mikor jön a konkurencia, és akkor is le van szarva a régi ügyfél, az új meg kapja a kedvezményeket mert pont olyan helyen lakik ahol a digi bekötésre vár. SOHA TÖBBÉ vidanet.”
 • 38. hellboy780917 2010. augusztus 18. 10:20
  „34: van hangszóró a beltérin? nincs... akkor hoyg fogod hallani? ha bekapcsolod a tv-t... nem? vagy rákötsz valamit, aminek van hangszórója, de ahogy a csatlakozókat nézem, nemsok választás van... akkor egyszerűbb ha a rádiót bekapcsolom... de mindegy, én csak egy észlény vagyok, papucsállatkákkal meg amőbákkal nem tudok értelmesen kommunikálni... :P”
 • 37. Elemér 2010. augusztus 18. 09:50
  „Dolgoznak a problémákon. Ha probléma van akkor kétszer is ajánlatos a scan hogy jól beállitsa a TV állomásokat. Az antennát is másképp kell elhelyezni és nem mindegy hogy milyen az antenna. Ujra kell scan az antnenna áthelyezés után. A spanyolviaszt nem Mo.-n találták fel.

  http://www.dtv.gov/fixreception.html”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rémálom a bezi család élete: 13 éves fiuk súlyos beteg, a szülők nélkülöznek

A 13 éves bezi Gitt Vilmos tavaly nyáron még életvidám, eleven fiú volt – ma ágyhoz kötve él, mozgásra képtelen. Gyógyíthatatlan, feltehetőleg genetikai alapú betegség kényszerítette állandó fekvésre. Tovább olvasom