Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Miért kellene nagyon az irányjelző tábla?

Győr - Az áthaladó kamionforgalommal kapcsolatban írt közleményt a Jancsifaluért Egyesület.

A szervezet a közelmúltban sajtótájékoztatón is beszélt a Fehérvári út Szigethy Attila út és Mészáros L. u. közötti szakaszán élők problémájáról.

˝Az út felújítása során nem volt arról szó, hogy további forgalmat fognak erre a szakaszra vezetni˝ – szögezi le közleményében az egyesület, hozzáfűzve, hogy az érintett útszakaszon mennek a Kisalföld Volán garázsba tartó, üres járatai, a Komszol konténerszállító tehergépkocsijai és jelentősen megnőtt a kavicsszállítók száma is.

˝Várható a forgalom további növekedése is a közeljövőben a Mészáros L. u. és Fehérvári út körforgalmában átadásra váró két bevásárlóközpont miatt is. A rezgések az út felújítása során csökkentek, de a zaj és a szmog továbbra is megmaradt˝ – írják a jancsifalui civilek.

˝Az új likócsi csomópontot átadták, de kifogásoljuk, hogy még nincsenek megfelelő irányjelző táblák, így részben a tájékoztatás hiánya okozza a zsúfoltságot. Kérjük a Magyar Közút Kht.-t, hogy megfelelő útirányjelző táblákat helyezzenek ki a Székesfehérvár felől Győr irányába érkező kamionok részére. Ezek elvihetnék a forgalmat az új Audi út felé, érintve a likócsi csomópontot, a Mártírok útját, majd az Árkád-csomópontnál csatlakozhatnának vissza a tehergépkocsik a 81-es főútra. Hasonló útirányjelző táblák már vannak a Vámosszabadi felől érkező kamionok részére az Árkád-csomópont után˝ – közlik észrevételeiket a jancsifaluiak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Hálóba kerültek˝ a rapsicok

Dunaszentpál - Két dunaszentpáli férfit értek tetten a rendőrök és a halőr tegnap reggel a… Tovább olvasom