Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Mi már tudjuk, mikor zárják le a 82-es főút egy szakaszát Győrben - mutatjuk az időpontokat

Győr új turbókörforgalmát rövid időn belül aszfaltozzák.
"Befejező szakaszához érkezett Győr egyik legforgalmasabb csomópontjának, a 82. számú főút Szauter utca – Szent Imre út csomópontjának és a Szauter u. 2x2 forgalmi sávra történő átépítése. Az aszfalt kopóréteg elkészítése, a forgalom technikai eszközök kihelyezése, a burkolati jelek felfestési munkáinak elvégzése miatt a csomópontot 2018. február 20. (kedd) és február 22. között lezárják" - közölte Domanyik Eszter, a győri Városháza szóvivője.
Győr új turbókörforgalmáról kedden már olvashattak portálunkon.

A gyalogosok számára a járdák használhatók lesznek. Ezen időszakra az autósok számára javasolt terelőútvonal: 83. sz. főút – Nagy Imre u. – Vasvári Pál u., Tihanyi Árpád u. – Jereváni u. - József Attila u. 

A lezárás időtartamában a nádorvárosi köztemető és a parkolók a 83. sz. főút – Szauter út csomópontjából; a Szent Imre úton a csomópont melletti benzinkút csak a Szent Imre út vasúti átjáró felől; a Praktiker Áruház és a mellette lévő üzletek pedig csak a Tihanyi Árpád út irányából lesznek megközelíthetőek.
 
Az útzárra már táblák hívják fel a közlekedők figyelmét a Szauter úton.
Az útzárra már táblák hívják fel a közlekedők figyelmét a Szauter úton.

A lezárt útszakaszon lévő autóbusz-megállóhelyek (helyi és helyközi járatok) nem üzemelnek 2018. február 20. hajnaltól 2018. február 24. 23.59 óráig, a változtatásról az ÉNYKK értesíti közösségi közlekedést használókat.

A terelés idejére a Nagy Imre út – Vasvári Pál út – Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila út útvonalon és arra csatlakozó utcáknál jelentős torlódásra kell számítani a közlekedőknek, emiatt jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön mindenképpen hosszabb menetidővel számoljanak! A fennakadások miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogerős ítélet - Kuruzslás mindaz, amit dr. Dávid Tamás a hozzá forduló rákos betegekkel tett

Jogerős ítélet - Kuruzslás mindaz, amit dr. Dávid Tamás a hozzá forduló rákos betegekkel tett
Az állatorvos nem tévedhetett volna humán területre. Tovább olvasom