Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Mi legyen a marcalvárosi játszótér neve?

Győr - A polgármesteri hivatal Borsi Róbert önkormányzati képviselő kezdeményezésére pályázati felhívást tett közzé a Marcalvárosban épülő játszótér elnevezésére. A játszótér tervezett helye: Mónus Illés u.–Ikva u.–821-es főút által határolt terület (az Inszol zrt. székházával szemben). A játszótér elnevezésére 14 év alatti gyermekek ötleteit, javaslatait várják.
A pályázatokat a polgármesteri hivatal városépítési osztályára (9021 Győr, Városház tér 1.), vagy a Kovács Margit Általános Művelődési Központ aulájában elhelyezett gyűjtőládába (9024 Győr, Répce u. 2.) „Játszótér” jeligére, zárt borítékban lehet eljuttatni. Beadási határidő: június 6. A bírálóbizottság a három legötletesebb pályázó benyújtott anyagát díjazza. A pályázók a pályázati anyagban feltétlen tüntessék fel nevüket, életkorukat, lakcímüket, elérhetőségüket (telefon, e-mail).

Olvasóink írták

  • 3. Someszné 2008. május 29. 16:47
    „Szeretnék gratulálni a játszóterek helyét kijelölőknek. Nem értem, miért az utak közelébe kell ezeket építeni. Hogy lássák, milyen szuper játszik vannak Győrben? Pl.: Ifjuság körút - a régi remek helyen van a házak között, Bisinger - hajó , MATÁV - főút - parkoló között, leendő Ikva út végé - sarok- sehol egy fa, forgalmas utak. Meg kellett volna kérdezni a környéken a játszótéren lévőket, ők tudják a legjobban, hogy hova kell építenil. Biztos tudtak volna hasznos tanácsot adni. Egyébként, csak felesleges pénzkidobás. No, az egészségről nem is beszélve.”
  • 2. matriné 2008. május 28. 09:49
    „Ezeket más nemmérdekli mint a 14.év alatti gyemekek véleménye. Lehet, hogy egy értelmi szinszinten vannak?”
  • 1. aggasztó 2008. május 27. 19:56
    „Tekintettel arra, hogy a játszótér az úthoz jó közel (jól látható legyen a hatalmas fejlesztés), a tűző napon lesz, (még véletlenül sem a pár lépésre lévő fák árnyékában), akár UV-SmogLand lehetne. Sőt kicsit nosztalgiázva "Előre a degenerált ifjúságért!" játszótér is lehetne. Mai hír: 10 - 15 perc napon tartózkodás alatt is lehet bőrrákot kapni, olyan erős az UV sugárzás, erre napra, szmogba teszik a játszóteret. A "politikus " "személyesen kijelöli" a helyet, a "szakemberek" meg jó birka módjára bólogatnak. Normális itt valaki?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult parkot adtak át

Győr-Jancsifalu - Négy és fél millió forintból újult meg Győr-Jancsifaluban az Ipar utca 94. szám… Tovább olvasom