Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Messzebb a platánfáktól: felújítják az összetört kerékpárutat Adyvárosban - videó, fotók

A platánfák gyökerei törték fel csúnyán az aszfaltot a Szigethy Attila úti kerékpárúton. A szakemberek ezért most arrébb helyezik az utat.

November 21.


Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke kameránk előtt mutatta meg Győr jelenleg legfontosabb kerákpárút javítását - videó: Cseh Róbert


Messzebb a platánfáktól: felújítják az összetört kerékpárutat Adyvárosban - fotók: Cseh Róbert

Szept. 24. - Véget érhet a vízibiciklizés korszaka a Szigethy Attila úton Győrben

Ha süt a Nap, ha esik, a Szigethy Attila úton a 78-110. szám közötti kerékpárútról elég sok Olvasói véleményt, képet kapunk. Közülük több a vízibiciklizésre emlékeztet.

Szemmel láthatóan az ok sem túl bonyolult: tele van süllyedésekkel, felgyűrt szakaszokkal a szóban forgó útszakasz.


Fotók: Tudósító

Kedvező árajánlat esetén még idén felújíták a kerékpárutat és a járdát

"A Szigethy Attila út 78-110., azaz a Tihanyi Á. u. - Kodály Z. u. közötti szakasz páros oldalán lévő kerékpárút felújításával idén foglalkozunk.

Terveink szerint ugyanazzal a módszerrel újítanánk fel a kerékpárút és a járda burkolatát, mint a páratlan oldalon: a platánfák gyökérzónája feletti szakaszról elbontanánk az aszfaltot, az új felületet pedig a fáktól picit távolabb, a házak felé eső irányban alakítanánk ki.

Jelenleg az árajánlat kérésünk folyamatban van, kedvező összeg esetén még a 2014-es évben felújítjuk ezt a szakaszt" - válaszolta megkeresésünkre Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.


Aki itt esik bringával, örülhet, ha megússza kórházi kezelés nélkül

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsó pénzmozgások? 1200 forintba került 400 ezer forint utalása a világhálón

Olvasónk esküvői előleget utalt el az interneten keresztül. Majd kicsit lefagyott az eseti megbízás költségén. Szavazás. Tovább olvasom