Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Mesebeli operabál: győri lány is esélyes a Hamupipőke címre

Győr - A győri Havasi Eszter is esélyes a budapesti „Operabál Hamupipőkéje" címre. A mesebeli posztra több mint ötszáz fiatal hölgy adta be jelentkezését. „Ha illik rád a báli topánka, és szerencsés is vagy, a jó tündérünk felöltöztet és felkészít a meglepetést tartogató Operabálra!" – hangzott a versenykiírás, amire az ország számos településéről érkeztek vállalkozó szellemű hölgyek.
A húsz kiválasztott között szerepelt az egyetemista Havasi Eszter is, aki nem számított arra, hogy ő is felpróbálhatja az „üvegcipellőt". S, mint a mesében, a topánka illett Eszter lábára, így ő is nagy eséllyel indul a báli belépőre.

– A középiskola utolsó két évében csatlakoztam az országos protokollcsapathoz, akikkel megnyertünk az illemtanversenyeket. Gondoltam, ezt kihasználhatom a február 2-i bálon – mondta el érdeklődésünkre a húszéves hölgy, aki a Kisalföld hasábjain figyelt fel a hirdetésre.

Eszterre illik a báli topánka, így nagy eséllyel indul a báli belépőre. A budapesti Operabál igazgatója, Maráczi Ákos húzza fel az „üvegcipőt", a „Hamupipőke-jelölt" győri lányra.

Most már az Operabál jó tündére „ítélkezik": öt Hamupipőkét sorsol ki a pompa és ragyogás estjére (a szerencsések lovas hintóval érkeznek a nagy napra).

Az idei Operabál mesebelibb lesz, mint a korábbi években: a színes, tavaszi virágok, pillangós díszítő kellékek mellett jégszobrot is állítanak a bejárathoz. A mulatságon „képviselteti" magát Ferenc József, Sissy, Csipkerózsika, Hófehérke és Hamupipőke is. Huszárok, alabárdosok vigyáznak a vendégekre a kapuban, nyitótánc, jótékonysági tombolasorsolás, bálkirálynő és lovagja választás teszi színesebbé a programot. Az est sztárvendége a francia zongoravirtuóz Richard Clayderman lesz, aki lenyűgöző játékával köszönti a megjelenteket.

A „Mesebeli Operabál" mottójú összejövetel a hagyományokhoz híven idén is fényűzőnek ígérkezik, amelyen, reméljük, a győri Hamupipőke is részt vehet.

Hamupipőke ruhája
Az Operabál estéjén a Hamupipőkéket mesébe illő, gyönyörű báli ruhába öltöztetik. A Benes Anita tervezte varázslatos estélyi ruhák gyémánt-selymekből, aranyfényű taftokból, kézzel hímzett csipkékből készülnek, csillogó gyöngyök és kristályok díszítik. Az öt kiválasztott hölgy csodálatos gyémánt ékszereket viselhet, ezzel is biztosítva a hercegnőknek kijáró ragyogást és pompát az est folyamán. A Hamupipőkék magukkal hozhatják egy kedves családtagjukat is – lehetőség szerint édesanyjukat vagy nagymamájukat – az Operabálra.
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendezvénysorozat indul az értelmileg akadályozottakért

Győr - Január 22-én, kedden 10 órától kerül sor a győri Rómer-házban (Teleki u. 21.) arra a… Tovább olvasom