Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Mérséklődött a forgalom az M1-es autópályán

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán közepesen erős a forgalom.

20. 30

Az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán a kamionforgalom jelentősen csökkent, a személyforgalom közepes erősségű.

A hegyeshalmi határon akadálytalan a belépés. 


A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a megnövekedett forgalom miatt kellő óvatossággal,  körültekintéssel vezessenek és figyeljenek a követési távolság betartására. Az autópálya rendőrei felügyelik a forgalom zavartalanságát  és segítik a közlekedők továbbhaladását - közölte a police.hu.

Korábban írtuk:

Rendkívül erős a forgalom hegyeshalmi határállomáson és az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán.

A húsvéti ünnepekre hazatérő vendégmunkások áradata és a nagy számú kamionforgalom miatt folyamatosak a kocsisorok az M1-es autópálya Győr-megyei szakaszán. A hegyeshalmi határon akadálytalan a belépés. Az autópályán óránként mintegy kétezer gépjármű halad át, koccanásos balesetek nehezítik a továbbhaladást és kisebb torlódásokat okoznak.

A rendőrség kéri a járművezetőket, a megnövekedett forgalom miatt kellő odafigyeléssel, körültekintéssel vezessenek, figyeljenek a követési távolság betartására. Az autópálya rendőrei a helyszínen segítik a folyamatos továbbhaladást és a torlódások megszüntetését.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba borult egy kamion Gönyűnél

Árokba borult kamiont mentettek tűzoltók Gönyűnél; az egyes út forgalma félpályán haladt pénteken. Tovább olvasom