Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Mentés a jeges tóból: köszönik a szülők

Győr - Szeretnének köszönetet mondani a szülők azoknak az ismeretlen embereknek, akik kimentették az adyvárosi tóból a két kamaszt.

˝Szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat azoknak az embereknek, akik vasárnap délután az adyvárosi tóból kimentették a két kamasz fiút és plédekkel betakarták őket a mentők megérkezéséig. Köszönjük a mentőknek és a gyermekintenzív osztály orvosainak, nővéreinek emberségét, kedvességét˝ – áll abban a levélben, amit a névtelenséget kérő, hálás szülők juttattak el szerkesztőségünkbe kedden.
Az esetről vasárnap számoltunk be. A két fiú alatt beszakadt a tó jege.

Parton maradt társuk az arra közlekedők segítségét kérte, akik vontatóköteleiket összekötve mentették ki a bajbajutottakat a fagyos vízből.

A szülők azt írják, hogy a gyerekek jól vannak, de egy életre megtanulták a leckét, levonták a tanulságot az esetből. Szeretnének személyesen is köszönetet mondani az egyelőre ismeretlen megmentőknek, ezért arra kérjük őket: jelentkezzenek szerkesztőségünkben a 30/348-8558-as telefonszámon vagy a hancz.gabor@kisalfold.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Becker Irén Afrika kiállítása a Petőfiben

Csodálatos kiállítás színhelye a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház, ahol Becker Irén Afrika, A… Tovább olvasom