Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Menetrendváltozás pályafelújítások és karbantartások miatt

Győr-Moson-Sopron - A MÁV sajtóosztályának tájékoztatása szerint a vasútvonalakon a pályafelújítások és karbantartások miatt korlátozásokat vezettek be egy-egy szakaszon.
Lesz, ahol vonatpótló buszok szállítják az utasokat, máshol módosították – a vágányzár idejére – a vasúti menetrendet. A részletekről a www.mav.hu oldalon, vagy a MÁVDIREKT telefonos információs szolgálatának 06-40/49-49-49-es kékszámán lehet tudakozódni.

A Budapest–Hegyeshalom vonalon a Győr állomáson folyó építési munkák miatt a Győrből 5 óra 32 perckor, 6 óra 36-kor, 7 óra 36-kor, 9 óra 36-kor, 14 óra 18-kor és 16 óra 18 perckor Hegyeshalom felé induló vonat módosított menetrendben, néhány vonat korábban indul július 3-tól 7-ig.

A GYSEV Győr–Sopron vonalán pályaépítési munkálatokat végeznek július 1-jén és 2-án éjszaka. A Sopronból 22.30-kor, a Győrből 22.40-kor és a Sopronból menetrend szerint 3.45-kor induló vonat utasait Sopron és Fertőboz között vonatpótló autóbuszok szállítják. A menetrend szerint 3.45-kor induló vonat korábban, 3.25-kor indul.

Közvetlen vonat indul Sopronból Keszthelyen, Fonyódon át Kaposvárig és vissza szeptember 14-ig. Közvetlen kocsik közlekednek Sopronból a Balaton észak- és délnyugati településeinek érintésével Kaposvárig. A vonat szombaton, vasárnap augusztus 24-ig naponta, augusztus 25–szeptember 14. között csak szombaton és vasárnap közlekedik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hegyekben a céges akták

Győr-Moson-Sopron - A szokásos forgalom többszörösét bonyolították le hétfőn a cégbíróságok, a… Tovább olvasom