Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Menekülteket szállítottak le hétfőn éjjel a vonatról Győrben - fotók

Összesen 137 menekültet szállítottak le a rendőrök hétfőn éjjel a vonatról a győri vasútállomáson.
Kedd 0.05 - Összesen 137 menekültet szállítottak le a rendőrök hétfőn éjjel a vonatról a győri vasútállomáson. Valamennyien együttműködtek a hatóság embereivel, kényszerintézkedés nem volt.

23.30 - Információink szerint hétfőn este 11 óra körül újabb 100-150 menekültet szállítottak le a rendőrök a győri vasótállomáson a vonatról.

A szerelvény tovább indult.

A menekülteket a váróterembe terelték, majd onnan tovább szállították őket. Úgy tudjuk, a migránsok között sok a gyerek.


Korábban

A rendőrség hétfői délelőtti tájékoztatása szerint A rendőrök 73 határsértővel szemben intézkedtek vasárnap.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei július 26-án 14 óra 35 perckor négy szír és két afgán állampolgárt, 16 óra 10 perckor nyolc pakisztáni, négy szír, és három afgán állampolgárt ellenőriztek az Ausztriába tartó nemzetközi gyorsvonatokon. A külföldiek érvényes menetjeggyel - úti okmányok és vízum nélkül - akartak Ausztriába utazni. A készenléti rendőrök a határsértőket Győrben a szerelvényekről leszállították és átadták a helyi határrendészeknek.

A készenléti rendőrök 20 óra 30 perckor 15 afgán, 8 pakisztáni és 3 szír állampolgárt igazoltattak a hegyeshalmi vasútállomáson. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat, valamint a továbbutazás feltételeit nem tudták igazolni.

A járőrök július 27-én 2 óra 55 perckor 26 afgán állampolgárt ellenőriztek Győrben. A migránsok nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és jogellenesen akartak külföldre utazni.

A 73 határsértőt a járőrök tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dunakapu téren rendezik az idei barokk esküvőt Győrben

Huszonharmadik alkalommal rendezik meg a barokk esküvőt Győrben augusztus második hétvégéjén. Tovább olvasom