Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Mellényért báloznak

A tüdőfibrózisban szenvedő gyerekeken segítő speciális, úgynevezett WEST mellényt egy éve vásárolta meg a megyei kórház gyermekosztályát támogató Lurkó Alapítvány.

 Azóta minden, a szervezethez befolyó pénzadományt az eszköz 4,2 millió forintos költségének törlesztésére fordítanak.

– Kétmillió forintot már kifizettünk, folyamatosan érkeznek a felajánlások olyanoktól is, akik korábban nem adakoztak – mondta portálunknak a Lurkó elnöke, Zajovicsné Vizer Bernadett. – Sokan még a címüket sem adták meg, így nekik ezúton szeretnénk köszönetet mondani. Egy ötesztendős győri kisfiú, aki éppen csak felgyógyult daganatos betegségéből, két testvérével gyűjtött néhány ezer forint zsebpénzét hozta el és adta át egy nejlonzacskóban. Sok-sok cég mellett támogattak bennünket a Lurkóbál, a lokálpatrióta-bál, a Dobfarsang, a Szentiváni Fesztivál és a borárverés résztvevői, de akár a Győri Lions Alapítványt vagy a győri önkormányzatot is említhetem, amely pályázaton támogatta a vásárlást.

A segítők sorába állt a győri–soproni–szombathelyi–tatabányai–debreceni érdekeltségű, alkatrészgyártással foglalkozó Biró Parts Kft. is, amely január 30-án megrendezi a Fuvarosok Első Győri Bálját és a bevétel egy részét a Lurkónak ajánlja fel. A rendezvény helyszíne a Hotel Famulus, jelentkezni január 15-ig lehet a 30/957-3781-es telefonszámon, illetve a birozoltan@biroparts.hu e-mail címen lehet. A szórakozásról a Bagi–Nacsa Duó, az El Paso, a Williams Band, az Aranyláng zenekar, tombolasorsolás és tűzijáték gondoskodik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkerülő: leálltak a munkák

A hideg és a havazás miatt a 85-ös főút enesei elkerülőjének talajcserés-töltésalapozásos és… Tovább olvasom