Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Melinda kabaláival készül a Megasztár 5. újabb döntőjére

Szíj Melinda újabb döntőre készül szombaton este, s most boldogabb, mint valaha, hiszen gyermekei is vele lesznek, ha nem is a helyszínen, de lélekben biztosan.
A megás ügyintéző nem ment el szó nélkül a hét elején történt katasztrófa mellett sem, a versenyzők dalai most elsősorban a pusztítás okozta területen élőkért szólnak.

A Megasztár 5. újabb döntője következik szombaton este, ahol a legjobb tizenkettő – köztük Szíj Melinda – küzdhet meg ˝Az év hangja˝ címért. A győri asszony most is rengeteget készült, s reméli, az élő show-ban is jól teljesít majd. A 41 éves énekesnő gyermekei legutóbb nem a helyszínen szurkoltak édesanyjuknak, ennek ellenére hatalmas örömet szereztek neki az adás után.

A csemeték nagyon nehezen viselik az édesanyjuk körüli felhajtást, ezért Melinda megkérte őket, hogy csak a tévén keresztül drukkoljanak neki. A gyerekek nem tétlenkedtek, a Megasztár saját grafológusával küldtek ajándékot. Olivér és Viki gyönyörű szép rajzokkal örvendeztették meg édesanyjukat, akinek azóta ez a két ˝műalkotás" a kabalája.

Szíj Melinda és társai dalaikat most a szerencsétlenül járt kolontáriaknak és devecserieknek ajánlják fel.
Szíj Melinda és társai dalaikat most a szerencsétlenül járt kolontáriaknak és devecserieknek ajánlják fel.

– A párnám alatt tartom a rajzokat, ebből merítek erőt, mert nagyon hiányoznak nekem mind a ketten – mondta a 25 éve éneklő külkereskedelmi ügyintéző, akinek hirtelen jött népszerűsége eleinte nagyon megviselte a családot. – Most már biztatnak engem, s állandóan nyugtatgatnak, hogy jól vannak, nincs semmi baj, ne aggodalmaskodjak annyit, s most inkább a műsorra koncentráljak, és ameddig csak lehet, csináljam, s akárhogy is alakul, ők nagyon büszkék rám – nyilatkozta boldogan Melinda.

Természetesen az ajkai timföldgyár hétfőn délben átszakadt vörösiszap-tározójának gátja is szóba került. Melinda és társai dalaikat most a szerencsétlenül járt kolontáriaknak és devecserieknek ajánlják fel.

– Mindannyiunkat megrázott a katasztrófa, szívszorító volt látni a pusztítás okozta károkat és az ott élő emberek szomorúságát. Sokaknak egy egész élet munkája odaveszett. Lélekben velük vagyunk és szombaton nekik is éneklünk – mondta társai nevében is Szíj Melinda.

Olvasóink írták

 • 5. traktoros 2010. október 14. 11:26
  „Melinda kérlek ne add fel kitartás .”
 • 4. ördike 2010. október 09. 22:25
  „Te vagy a legjobb Melinda,hajrá Győr,hajrá Melinda!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 3. mitrász 2010. október 09. 21:11
  „Senkinek ne higgy, csak magadnak! Csodálatos hangod van, és nagyon sokan drukkolunk Neked! Kívánjuk, hogy legyen kitartásod a versenyt végig csinálni, ne add fel!! Nagyon kérünk Téged!!!!!!!!”
 • 2. lr 2010. október 09. 20:31
  „Hajrá Melinda!”
 • 1. Tabornok 2010. október 09. 17:21
  „Sok sikert kívánok Neked így ismeretlenül is! Nagyon örülünk a sikerednek.
  Csodálatos amit, ahogyan énekelsz!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késések és nyomorgás a vonaton

Olvasóink többször is jelezték felénk, hogy a hajnali és az esti órákban tűrhetetlen állapotok… Tovább olvasom