Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Melinda falevelei továbbjutást értek

Szíj Melinda a Hulló falevelek című dalt énekelte a Megasztár 5 szombat esti adásában, produkciója egyből továbbjutást ért.

A győri Szíj Melinda a Hulló falevelek című dalt énekelte szombat este, produkciója egyből továbbjutást ért, a Fivérek és Csonka Andreas kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

Szíj Melinda a Megasztár 5 döntőjében.

A zsűri úgy döntött, a Fivérek maradhatnak a versenyben. Andreas könnyeivel küszködve állt a zongora mellett, szerinte nagyon rossz dallal készült erre a döntőre.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. pancser 2010. október 12. 19:17
  „Kedves "fortuna54"! Megígérem, hogy ha jót nem tudok, rosszat meg nem írok Melindáról, végül is nem akarok örömök elrontója lenni! Üdv.!”
 • 24. fortuna54 2010. október 12. 10:33
  „pancser.Te látod a gyerekeket az ágy alatt? Én a hölgyet látom,és halgatom a régi dalt,amit kitünöen énekel. Gondolom,itt most erröl van szó.Lehet,hogy mi öregedö,külföldön éllö magyarok kissé maradiak vagyunk,nosztalgiázunk,de szeretünk mindent,ami magyar.Tudod,azt lehet igazán szeretni,amit elvesztettél.”
 • 23. pancser 2010. október 12. 09:41
  „Ízlések különbözők, lehet, hogy a kritikusoknak nincsen ízlésük, mert hát mitől lenne. A nagyfaluban ott fönn mégis csak jobban van kitekintésük a világra, mint a domb aljáról másoknak.
  Egyébként a gyerekek az ágy alatt, Melinda boldog, vagy csak úgy tudja. Hagyja, hogy szórakozzanak vele, jó pénzt keres egyeseknek olyanok által akiknek a divatról nem sok fogalmuk van. Szerintem a műsor úgy sz.r ahogy van de a maga a csatorna is. Jó azoknak akiknek 5 adójuk van! Ezt két hígagyú tv-t talán 1%-ban nézem. Vacsoracsaták, meg Benkő feleségkeresése a többi ocsmánysággal együtt, nahát ez a szint...... viszont az ország szellemi alsó harmada boldog tőle és ez is valami!”
 • 22. Katatibi 2010. október 11. 18:47
  „Gyönyörű hangja van Melindának, tényleg élmény hallani látni, de a ruhákat amit ráaggatnak förtelmesek. Az nem az Ő stílusa. Sokkal szerényebb de csinosabb ruhákat is adhatnának rá, emelyek az Ő szerény emberi mivoltát jellemezné. Nem tudom, hogy a pesti ruhatervezők (staylistok) direkt Öltöztetik ilyen túldimenzionált cuccokba, hogy vidéki bohócot csináljanak belőle?
  És én is venném a lemezeit ha megjelennének.
  kata”
 • 21. fortuna54 2010. október 11. 17:56
  „Igenis szépen énekel.Biztosan mondhatom,a nyugaton éllö magyarok ,vennék lemezeit.Nem értem,sokan a ruháját nézik?Gratulálok,és továbi sikereket kivánok.”
 • 20. viperetta335 2010. október 11. 17:44
  „Szerintem ez a nő tudja,mikor kell kiszállnia,és ha nem megy úgy a dolog,vagy olyan áldozatokat kell hoznia,milyeneket nem akar,akkor egyszerűen kilép és kész.Egyáltalán nem szerencsétlen és nem buta.Hadd énekeljen,győnyőrűen teszi,és őrőm nézni is meg hallgatni is.Hajrá Melinda.”
 • 19. richter 2010. október 11. 17:22
  „Döbbentem olvasom hogy mennyi rossz akaratu ember vesz körül bennünket.Igen Melindának nagyon szép hangja van és öröm hallgatni,csak gratulálni tudok és szurkolok neki.Irigykedö,kritikán aluliak meg ne foglalkozzatok vele,amugy meg ha jol tudom több nyelven beszélő preciz nő.A magán életéhez meg senkinek semmi köze”
 • 18. máris 2010. október 11. 17:01
  „Az aggódóktól kérdezem ! Melindát sajnáljátok, vagy egy szép hangot hallgathatnánk ?????”
 • 17. citromfa 2010. október 11. 16:32
  „anya72!
  Akkor Te csak nyávogj!
  Mi addig Melindát hallgatjuk milyen csodálatosan énekel!
  (szegény családod...!)”
 • 16. anya72 2010. október 11. 16:05
  „Idióta mint a családja.Nyávogni én is tudok..................”
 • 15. pancser 2010. október 11. 09:18
  „Mindenki azt csinál az életével amit akar, végül is senkinek semmi köze hozzá. Csak az a szomorú az egészben, hogy addig amig a média a csillagukat felnyomja a magas égre, milliók szegődnek a manipuláció nyomán a sarkába, tündököl, fürdik a dicsfényben, aztán egyszer csak kilépnek mögüle. A média után elhagyják a nézők, végül szerencsétlen roncsként végezheti. Látom, hogy nem erős emberről van szó, hanem nagyon is esendőről. Ha egy ilyen mögött nincsen erős családi közösség, amely baj esetén a hóna alá nyúl, segíti óvja ha kell, akkor bizony... de nem is folytatom. Tiszta lekiismerettel szeretek élni, ezért nálam sem a Megasztár, sem a Big Brother, sem a szépségkirálynő verseny nem létezik, nem leszek egyes szemét médiák cinkosa, akik engem is kihasználnak, hiszen a pénzemre utaznak, de a legfőbb baj az, hogy emberi lelkeket zúznak porrá !”
 • 14. tradermike 2010. október 10. 22:44
  „Szerintem az lesz "celeb" aki hagyja, hogy kihasználják. Aki nem veszi észre, mikor hívják egy fellépésre vagy interjúra bohócnak és mikor sztárvendégnek. Mikor tisztelik és mikor nevetnek rajta. Nyilván nem tudom, mi van a Megafaktor szerződésben - lehet, hogy a nyertesnek kell majd mosóport reklámoznia és a nevével a címlapon kell majd eladni száz Blykket, Kisbegyedet, meg Szorri magazint. Nem tudom. De egy ilyen hanggal lemezt nem készíteni vétek. Én például megvenném. Ha nyer a műsorban ha nem.
  Mellékesen Balogh Brigi hangjára is ezt mondtam anno. Ő még a válogatókon kiesett, de valamelyik Rakonczai testvér végül - nagyon helyes módon - felkarolta. Énekelt új számot, készített klippet, felkerült a slágerlistára, és ha megjelenik CD-n, én elmegyek a boltba és megveszem.
  Ja, és ezután a hozzászólás után kérem aludjanak jól! :o)”
 • 13. drKotász 2010. október 10. 15:56
  „Mindenki ujjong hogy hajrá meg hogy nyerje meg. De szerintetek mi lesz utána ha megnyeri erre egyikőtök sem gondol okosok. Ha megjelenne lemeze szerintetek mennyire fogyna, vagy haknizna egy darabig amíg el nem felejtik mint a többit.
  Ja és ezután a hozzászólás után kérném a fórum beszüntetését!!!!!”
 • 12. pancser 2010. október 10. 14:44
  „Ő is egy lesz a tönkrement életű "celebek"(csúf egy szó) között. Érdemes? Szerintem nem, egyik sem lett boldogabb, sokkal inkább csalódott és kiszolgűltatott. Bár ezt a nőt ismerve a lírásokból, kódolva vannak bizonyos dolgok.”
 • 11. NemeszteleN 2010. október 10. 13:39
  „Én máris a csodálód vagyok, kedves Melinda, lenyűgöz, amikor énekelsz.
  Viszont a rádadott ruhák kritikán aluliak .”
 • 10. Mankapunka 2010. október 10. 13:14
  „Végén még celeb lesz belőle is!!!!”
 • 9. tradermike 2010. október 10. 13:07
  „Nekem most először tetszett igazán Melinda produkciója. Nem emlékszem, melyik zsűritag mondta, de műsorról műsorra érezhető a fejlődés! Gratulálok, csak így tovább!”
 • 8. Boróka53 2010. október 10. 11:20
  „Ne törődj Melinda a sok irigykedő "vájtfülü" megjegyzéseivel...Te csak énekelj tovább sokunk örömére!!! Kérd meg a ruhakészítőket, hogy pár cm-rel rövidebb ruhát varrjanak már Neked...mert még egy gyakorlott modellnek is nehezére esne ennyivel hosszabb ruhában lavírozni...hát még annak, aki nincs hozzászokva a magassarkú cipőhöz, és a hasonló ruhakölteményekhez!!
  Sok sikert Melinda, hidd el nagyon sokan kedvelnek, szívből szurkolnak Neked!!!”
 • 7. knifemaster 2010. október 10. 11:05
  „4. hozzászólás soproni 2010.10.10. 10:35
  Az igaz,de csak a versenyre,nem pedig a magánélete kiteregetésére..”
 • 6. gyene 2010. október 10. 10:59
  „Így igaz! Ettől függetlenül, neki van a legjobb hangja!
  Megjegyzem, a fellépése még mindig, a szerény hétköznapi. Ebből adódóan, alig tud megjelenni - ebben kellene segíteni!”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszapömlés: Két Győrben ápolt sérült állapota változatlan

Változatlan a testfelülete a két, súlyosabb égést szenvedett beteg állapota. A harmadik beteg már sétálgat a folyosón. Tovább olvasom