Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Megyénk a Slovakiatouron

Pozsony - A 14. Slovakiatour Nemzetközi Utazás Kiállítást mától vasárnapig tartják a szlovák fővárosban (Incheba Expo – Viedenská cestá 3–7. Bratislava 5).
A börzén Pozsony megye meghívására megyénk mint társkiállító – ismét, már harmadik alkalommal – mutatkozik be. A megnyitón Firtl Mátyás, a közgyűlés idegenforgalomért felelős alelnöke, valamint a külkapcsolati és idegenforgalmi bizottság hat tagja képviseli szűkebb hazánkat.
Az idei kiállítás belföldi díszvendége a pozsonyi régió, külföldi díszvendégként pedig Lengyelország mutatkozik be. A képviselők pozsonyi látogatása alkalmat teremt arra is, hogy Firtl Mátyás és Kóczán Zoltán találkozzon Heizer Antallal, a Magyar Köztársaság pozsonyi nagykövetével.

A látogatás keretében – az előzetes egyeztetés szerint – Győr-Moson-Sopron megye, illetve a megyei önkormányzat határon átnyúló kapcsolatairól, a már meglévő együttműködésekről, az eddig elért eredményekről, illetve az együttműködés kibővítésének lehetőségeiről esik szó. (www.incheba.sk).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drákói szigor a közlekedésben

Győr-Moson-Sopron - Vasárnaptól a helyszínen elveszik a jogosítványt attól, akinél kicsit is… Tovább olvasom