Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megyei ugróköteles csajok akarják meghódítani a YouTube-ot! - videó

A Ki Mit Tube tehetségkutató versenyen egy bakonyszentlászlói ugróköteles csoport mutatja meg nem akármilyen akrobatikus tudását.

Idén nyáron vette kezdetét hazánk első YouTube tehetségkutatója, a Ki Mit Tube. A világ legjelentősebb videómegosztóján havonta akár több millió néző tekintheti meg a jövő nemzedék új sztárjait, akik nem meglepő módon elsősorban a közösségi média segítségével mutatják meg tudásukat, egyéniségüket.

Az oldal szerkesztői szerint a résztvevők internetes felületre, főnyereményre és garantáltan részrehajlásmentes, igazságos zsűrire számíthatnak. A Ki Mit Tube versenyről ide kattintva olvashatnak bővebben!

A trónkövetelők között eddig egy megyei csapatra bukkantunk. A BRSS, azaz a Bakonyszentlászlói Rope Skipping Sport Ugróköteles csoport akrobatikus elemekkel és különböző tánclépésekkel igyekeznek tarkítani a műsoraikat.
Négy fős a csapat és nagyon különböző egyéniségekből áll (Kecskés Georgina, Koncz Daniella, Kovács Anett és Molnár Csilla). 1999-ben alakult a csapat Bakonyszentlászlón; sok gyakorlás és kitartás árán jutottak el a videón látható szintre. A csajok az egész ország területén vállalnak fellépéseket, többek között jártak már Écsen, Sokorópátkán, Nagyacsádon. A csajokról a 444.hu méltató anyagát itt tekinthetik meg, itt pedig szavazhatnak is a produkciójukra!

A kisalfold.hu természetesen az összes megyei indulót szívesen támogatja. Az online@kisalfold.hu e-mail címre várjuk a jelentkezők Ki Mit Tube-os bemutatkozását, s ígérjük, rajtunk nem fog múlni a szavazatok, megosztások gyűjtése.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - Elöntötte az utat a Bakony-ér két megyei szakaszon

A Bakony-ér kilépett medréből és 20 méter hosszan, 10 cm magasságban elöntötte a közutat… Tovább olvasom