Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Megyei közgyűlés: dec. 21-én az utolsó

December 21-én lesz a megyei képviselő-testület ez évi utolsó ülése.
A megyei képviselő-testület – ez évben utoljára - december 21-én ül össze, ám már új székhelyén, a Városház tér 3. szám alatti II. emeleti tanácsteremben. A közgyűlés délelőtt 10 órakor kezdődik és napirendjén 10 előterjesztés szerepel.

Fontos témaként a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról, illetve a 2013. évi közgyűlési munkatervről kell dönteniük a testület tagjainak.

Beszámoló hangzik el a megyei közgyűlés bizottságainak két éves tevékenységéről, illetve tájékoztató kerül a képviselők asztalára a Győr-Moson-Sopron Megyei Területfejlesztési Tanács által nyújtott decentralizált támogatásokkal megvalósult beruházások záró ellenőrzéseinek folyamatáról.

A Széchenyi Programiroda tevékenységéről (kiemelten a megyei területfejlesztési koncepció kidolgozását támogató szerepéről), az aktuális pályázati lehetőségekről, és a 2014-ben kezdődő programozási időszakban várható uniós forrásokról Samodai Imre, regionális igazgató tart tájékoztatót.

Az ülés teljes napirendje és az előterjesztések megtalálhatók: a www.gymsmo.hu honlapon a „Közgyűlés/Közgyűlések anyagai/2012. december 21. " címszó alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te hol buliztál Győrben? Keresd meg magad a fotókon!

A fotósok ezen a héten is sokat kattintottak Győr legjobb bulijaiban - nézd meg a termést! Tovább olvasom