Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Megyei Jobbik: a politikai gőg előrébb való volt

"Az ülések csak pár percet vettek igénybe. Ez kiderül a Parlament honlapjáról" - olvasható a Jobbik közleményében.

"Magyar Zoltán képviselő úrral a 2016-os költségvetéshez módosító javaslatokat nyújtottunk be az Országgyűlés elé megtárgyalásra.

A költségvetés módosítás csak olyan dolgokat tartalmazott amire Győr-Moson-Sopron megye településeinek nagy szüksége lenne. Ilyen például az utak állapotának javítása, vízelvezetések kialakítása, orvosi rendelők rendbe tétele, kerékpárutak kialakítása, járdák javítása, kamerarendszerek kiépítése, közintézmények felújítása. Több javaslatunk Győrt is érintette!

A módosítási javaslatokat a kormánypárt képviselői egy az egyben elutasították. Az ülések csak pár percet vettek igénybe. Ez kiderül a Parlament honlapjáról. Ebből is látszik, hogy a Fidesz nem foglalkozott sokat az "üggyel". A Parlamenti pártok közül csak a Fidesz szavazott nemmel a módosító javaslatainkra!

Sajnálom, hogy a politikai gőg előrébb való náluk mint a szavazóik és a megnyerhető szavazók sorsa. Reménykedek benne, hogy legalább sikerült ötletet adni nekik abban, hogy mire van szüksége Győr-Moson-Sopron megye településeinek és Győrnek!" - írta Szmik Lajos, a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat jobbikos képviselője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba hajtott egy autó a 82-esen, Nyúl mellett

Anyagi káros közlekedési baleset történt szerda 10 óra körül a 82-es főút 67-es… Tovább olvasom