Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Megvizsgálják olvasónk javaslatát

Győr - Zsenák Dezső olvasónk szerdán levelet küldött szerkesztőségünkbe, amelyben Bácsai út és a Szabadrév utca kereszteződésében működő forgalmi jelzőlámpával kapcsolatban tett észrevételt.
„Ha a Bácsai úton közlekedők szabad jelzést kapnak a továbbhaladásra – a jelzőlámpa telezöldre vált –, akkor a Szabadrév utcán levő jelzőlámpa pirosra vált. Véleményem szerint amíg Bácsa felől a jelzőlámpa engedi a balra kanyarodást a Szabadrév utcába, addig egy kiegészítő lámpával engedni lehetne a jobbra kanyarodást a Bácsai útra.

Így nem állnának feleslegesen az autók zöldre várva, és csúcsidőben nem lenne torlódás ezen az útszakaszon. Kérdésem, hogy ez a megoldás kivitelezhető-e."

A levéllel megkerestük a győri útkezelő szervezetet. Máthé-Tóth Péter tájékoztatásért felelős munkatárs azt válaszolta: megvizsgálják az átalakítás lehetőségét.

Olvasóink írták

 • 3. tg 2008. június 21. 08:51
  „valyon miért van az hogy ha az elvileg egyszerűb

  hid-> bácsi út
  utvonalat a kutya sem használja hanem mindenki lejön a hídról
  híd-> új bácsai ut > szabadrév utca > bácsai uton

  miért kell kerülőutakra kényszeríteni az embereket és ezzel 2 másik kereszteződést létrehozni. Az egész áteresztése ugyis csak akkora mint a szabadrév bácsai saroké.”
 • 2. georgbb 2008. június 21. 00:19
  „Nem csak azt kellene megvizsgálni...
  Győrből a Metro felé az első lámpa zöldre vált, 70 -es tábla, majd 3 perc piros a Baumaxnál...
  Persze a baumax felé zöld... Megvették a programozást???”
 • 1. Rákóczy Imre 2008. június 20. 19:44
  „Én is közel lakom az óminózus kereszteződéshez.Az a véleményem jóllehet érzékelős a jelzőlámpa (esti és éjszakai órák idején)csakhogy például a kétkerekűeket pl robogót kerékpárt nem érzékeli a szenzor, csak ha nem jön egy autó a megegyező irányból.Úgy gondolom éjfél körül felesleges üzemeltetni elég lenne a villogó sárga..A jobbra kiegészitő megoldással maximálisan egyet értek máshol már működik..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kismegyer: Út épülne, de a lakók tiltakoznak

Győr - Út épülne Kismegyeren, a Pándzsa nyugati oldalán a megnövekedett teherforgalom miatt –… Tovább olvasom