Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Megverte, megkötözte a kirándulásra hívott hölgyet

Három év börtönre ítélt egy férfit kedden a Győri Ítélőtábla. Bokori Péter kegyetlenül megvert, megkötözött, megalázott egy nőt, akit az interneten ismert meg.
A büntetés felerészét három év próbaidőre felfüggesztették, az enyhe büntetést a tábla elsősorban az elítélt elmeállapotával indokolta.

Az interneten ismerkedett meg a sértettel 2008-ban az akkor 53 éves Bokori Péter. Telefonváltás után találkoztak is, először jó benyomást tett a hölgyre. A nő azonban mindjárt kényelmetlennek kezdte érezni az őt ellenőrző férfi magatartását, szakítani akart vele, mire – egy egerszalóki kirándulásról hazafelé tartva – Bokori Péter megállította a kocsit, az ajtókat bezárta és halálosan megfenyegette a hölgyet.

Valahogy kölcsönösen napirendre tértek a dolog fölött és a férfi újabb kirándulásra hívta a megfélemlített nőt: megmutatja szülőhelyét, Fertőhomokot. Meglátogatták egy rokonát, s ott a sértett a társaság másik férfitagjával értett egyet, amit az erőszakos társ sérelmezett.

A fertőhomoki hétvégi házban a hölgy kifakadt: „hogy tudtam ilyen emberrel szóba állni...?" Erre Bokori Péter többször pofonvágta, a hajánál fogva a földre rángatta, rúgta a felsőtestét, ahol érte. Ezek után egy székre vonszolta, ragasztószalaggal hátrakötötte a kezét, fogva tartotta, s még a vécére is elkísérte, ami nyilván igen megalázó volt a sértett számára. Innen Hegykőre mentek, egy lefoglalt szobába, s csak ott vette le róla a szalagot. Eltelt egy nap, a nő megszabadult, de napokig nem mert feljelentést tenni, sőt, ő maga hárította el a segítséget, amikor fogvatartója orvost hívott volna, nagyon szégyellte az egészet.

Kiderült: a sértettnek több bordája, a szegycsontja, orra is eltörött, bevérzéseket és más sérüléseket szenvedett több helyen is.

Bokori Pétert a megyei bíróság 2010-ben három év börtönre ítélte, s a büntetést felerészben felfüggesztette. Az ítélőtábla kedden ezt kisebb módosítások mellett lényegében helybenhagyta, s nagyon nagy nyomatékkal vette számításba, hogy a szakértő szerint a férfi közepes fokú korlátozottsága gátolta tettének felismerésében.

Olvasóink írták

 • 12. emancipaci 2012. június 14. 11:24
  „a Netes ismerkedésben sokan, sokat akarnak és ha nem jön be a számításuk akkor jön a konfliktus.Ha valaki megismeri a másikat mielőtt több napra ágyba bújik vele és egyeztetik az elképzeléseiket.Nem a másik kihasználására törekednek elkerülhetők ezek a konfliktusok.”
 • 11. Mankapunka 2012. június 12. 20:34
  „HoHo

  Minap jártam a Fertő-tó felé. Elég volt látni csak az utak állapotát,meg a kihaltságot.”
 • 10. soproni 2012. június 12. 18:53
  „Van ismerősöm,aki szintén a neten ismerkedett és már 2 éve dúl a szerelem:-) Mankapunkának csak annyit,hogy nem a környék függvénye a bűnözés.HoHo-nak igaza van .”
 • 9. HoHo 2012. június 12. 16:01
  „8. Mankapunka Nem tudom mire gondolsz azzal a "Szép környék ez a Fertő rész,csak lakni ne kelljen ott" dumával, de inkább itt mint laposon egy gettóban.”
 • 8. Mankapunka 2012. június 12. 15:52
  „Még csoda,hogy nem vágták falun partyba a csajét. Lett volna ne mulass.”
 • 7. surdilovics69 2012. június 12. 15:47
  „nesze neked internetes társkeresés! ezek után majd mégkevesebb bizalom lesz a nőkben. bár őket sem kell félteni,hisz közöttük is volt olyan díszpéldány,aki elaltatta nyutatóval a pasit a saját lakásán,aztán kirabolta!”
 • 6. Mankapunka 2012. június 12. 14:26
  „2 IQ harcos találkozik.

  Szép környék ez a Fertő rész,csak lakni ne kelljen ott.”
 • 5. Csetneky 2012. június 12. 13:37
  „Tehát aki hülye vagy annak tetteti magát, annak mindent szabad. Nem vagyok benne biztos, hogy jó ez az üzenet.
  Egyébként meg a hölgy magára vethet, ha az első tanulság nem volt neki elég.”
 • 4. irmabecsigyorsag@gmail.com 2012. június 12. 13:09
  „Ez jó reklám az interneten ismerkedőknek és egyben intelem is!”
 • 3. doomsnight 2012. június 12. 12:19
  „de mi az, hogy "pofánvágta"??? ennyire futotta a cikkírótól? Arcon vágta vagy simán megütötte.”
 • 2. Csiripiszli 2012. június 12. 11:59
  „Szerintem mindketten korlátozottak.”
 • 1. Goldmund 2012. június 12. 11:59
  „"Bokori Péter megállította a kocsit, az ajtókat bezárta és halálosan megfenyegette a hölgyet. .... Valahogy kölcsönösen napirendre tértek a dolog fölött."

  Azért a sértett sem százas, ha ilyen fölött napirendre tudott térni és tovább tartotta vele a kapcsolatot.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos Westernbajnokság Gyirmóton - képgaléria

Országos Westernbajnokságot rendeztek a gyirmóti Viktória Lovas Klubban. Tovább olvasom