Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Megverte élettársát, mert a nő védte a gyerekét

Családon belüli erőszakhoz hívta a rendőröket a 44 éves asszony egy szigetközi településen.


A rendőrség ügyeletén július 6-án 22 óra 47 perckor egy asszony tett bejelentést, mert élettársa bántalmazta. A helyszínre érkező rendőröknek elmondta, két gyermekével és a 38 éves férfivel két éve élnek együtt a szigetközi községben.

Az utóbbi időben rendszeressé váltak a tettlegességig fajuló családi viták. Este a 12 éves kisfiút a férfi felelősségre vonta és tenyérrel tarkón ütötte. A dulakodókat az anya megpróbálta szétválasztani, mire élettársa őt is többször arcul ütötte és olyan erővel lökte az ágyra, hogy az kettétört.

A veréssel könnyű sérüléseket okozott neki. Az asszony az intézkedőknek elmondta, nagyon félnek az erőszakos férfitól, aki nem hajlandó elmenni a lakásból.

A férfi magatartásával közvetlenül veszélyeztette a családtagok testi és lelki épségét, ezért a Győri Rendőrkapitányság a bántalmazó ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott. A Győri Járásbíróság hatvan napra, a családfő megelőző távoltartását rendelte el - olvasható a rendőrségi beszámolóban.

Nyitóoldali képünk illusztráció!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért büdös és hangos az Arrabona udvar? - fotók

Az Arrabona udvarban az élelmiszerbolt légkondicionálójának zümmögése egyre zavaróbb éjszaka. Még nagyobb gond, hogy a bolt mögötti fehér szemetes konténer bűzt áraszt. Tovább olvasom