Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Megújult az orvosi rendelő Győr-Marcalváros II.-n

A rendelő felújításának teljes költsége az elmúlt négy évben több mint húszmillió forint volt.
„Legnagyobb ajándék az egészség" gondolat jegyében adták át a lakosságnak Marcalváros II. megújult orvosi rendelőjét.

Borkai Zsolt polgármester a helyszínen elmondta, a rendelő felújítási vezérelve az egy orvos, egy rendelő célkitűzés volt.

Hozzátette, a Mécs László utcai rendelő felújítása egy folyamat volt, amelyből az önkormányzat, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) dolgozói mellett a rendelőben dolgozók is kivették a részüket.

Rózsavölgyi László, a terület önkormányzati képviselője kiemelte, a városrész közelmúltban megújult főterén egy megszépült rendelő is várja a Marcalváros II-n élőket. Hangsúlyozta, nagy szükség is volt a felújításra, mert a két gyermek és két felnőtt háziorvos,valamint a fogorvosok több, mint 6000 Marcalvárosi lakost látnak itt el.

Fotó: O. Jakócs Péter
Fotó: O. Jakócs Péter


Dr. Muzsay Géza maga is kivette a részét a fejlesztésből, hiszen rendelőjének felújításához nagymértékben hozzájárult. Mint mondta, a győri önkormányzat a sorozatos rendelő-felújítások mellett jelentős anyagi támogatással segíti a praxisok működését is.

A rendelőépületben az elmúlt évek során liftet építettek az akadálymentesítés érdekében, felújították a földszinti vizesblokkokat, az épület előtti térburkolatot, kicserélték a külső nyílászárókat és megvalósult az emeleti váróterem világításkorszerűsítése is.

Elvégezték a teljes homlokzat hőszigetelését, festését, és több kisebb kísérő munkát. A rendelő felújításának teljes költsége az elmúlt négy évben több mint húszmillió forint volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér Bot napja Győrben: sétáltunk a `vaksötétben´ - videó, fotók

A kisalfold.hu munkatársai is kipróbálták a győri Zsinagóga udvarán felállított akadálypályán, milyen érzés sötét szemkötővel közlekedni. Videó, fotók. Tovább olvasom