Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Megújult a szabadhegyi rendelő

Tizenöt millió forintból újították fel a szabadhegyi orvosi rendelőt, ahol három gyermekorvosi- és három felnőttorvosi praxis várja a betegeket.

A Hellenpárt György tervei alapján elkészült komplexum kivitelezési munkálatait a Céhmester Kft. végezte Zsidó Sándor és Maloun Tibor irányításával, - ennek köszönhetően új rendelőket alakítottak ki, átalakították a várótermeket, elvégezték a vizesblokkok cseréjét, kicserélték a villamoshálózatot, hőszigetelték az épületet, az udvar rendezése pedig folyamatban van.


Fotó: Harcsás Judit.
Fotó: Harcsás Judit.


A munka szakaszos, így idén a felnőtt rendelő belső tereinek és a fűtésrendszer felújításával tovább folytatják azt, s hátra van az udvar és a kerítés rendbetétele.

A három-három rendelőben összesen öt védőnő segíti a gyermek- és a háziorvosok munkáját folyamatosan szépülő, megújuló körülmények között, ahová háziorvosához mintegy nyolcezer beteg fordulhat.

Az orvosi rendelőt Borkai Zsolt polgármester adta át, a betegek és a munkatársak nevében pedig dr. Bakos Csaba háziorvos mondott köszönetet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Karola elismerő oklevele

A győri Szabó Karola népi szalmafonó-művész a Magyar Kultúra Napja alkalmából elismerő oklevelet… Tovább olvasom