Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Megújult a győri Kuopio park - fotók

Tavaly szökőkutat, padokat és hulladékgyűjtőket helyeztek ki a Kuopio parkban a környéken élőknek. A fejlesztést most folytatják: erről tartottak sajtótájékoztatót kedden.


Radnóti Ákos, a városrész egyik önkormányzati képviselője elmondta: a mostani beruházással egyedi dolgot szerettek volna létrehozni a környéken élőknek. A főút felőli oldalra tíz darab kockára vágott gyertyánt ültettek, a panelházak felől pedig a gyeprácsos utat oszlopos tölgyekkel szegélyezték.

Megújult a győri Kuopio park

Ezen beruházásoknak köszönhetően a képviselő bízik benne, hogy az adyvárosiak szívesen jönnek majd a hangulatos parkba pihenni.

Szabó Erik, a városrész másik önkormányzati képviselője a tájékoztatón hozzátette: az egész környék megújul. Azt ígérte, a park adyvárosi rendőrőrs felőli oldalát is rendbe fogják tenni a közeljövőben, s egy-két éven belül összeér majd a két fejlesztés.

Az összesen 3 millió forintba kerülő parkfelújítást a Győr-Szol Zrt. munkatársai végezték. A képviselők azt kérik, mindenki vigyázzon közös értékeinkre, őrizzük meg a parkot megújult formájában, s vigyázzunk a növényekre is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön szerint épüljön műfüves focipálya a győri Eötvös parkban? Szavazzon!

A győri Belváros egyik legszebb parkjában tucatnyi fát vágtak ki azért több mint egy éve, hogy… Tovább olvasom